Precies zoals beschreven. Verzending snel - beste prijs-en gratis geschenk

Alles perfect

Alles snel en perfect geregeld.top.

Snel, professioneel- hartelijk bedankt!

Mes cheveux en sont ravis :-)

Je suis très satisfaite de votre site internet. Il y a juste un petit point sur lequel je voudrais revenir, c’est les cadeaux. J’ai reçu 3 fois la même crème pour les mains. Mise à part ça, je n’ai rien d’autre à dire. Cordialement,

Efficacité et qualité /prix impeccable

Ma commande est arrivé très vite, état impeccable. Tout les produits sont extraordinaires et qualité /prix très satisfaisant Je recommande

Uitstekende winkel met veel producten

Door geven aan vrienden

Parfait

Rapide , économique , rien à dire si ce n'est ... parfait !

Heel uitgebreid assortiment.

Super.

bedankt voor de correcte levering

correcte en stipte levering

********ij

ongevraagd geld afhalen van je rekening

Snelle levering . Altijd een leuk presentje erbij al mogen ze wel eens afwisselen hihi. Heel veel keuze in top producten . Ik ben vooral van de haar producten . Voor iedereen wat Wils

Verkeerde levering

Ik had een bestelling van 2 maal 90 capsules Osteo Rhumal geplaatst. Deze is verkeerd geleverd,nl 1doos van 90. In de advertentie stond duidelijk 2 keer 90 capsules voor 44,76€ Ondertussen is dit opgelost en heb ik mijn overige 90 capsules ontvangen waarvoor dank. Swinnen Annie.

Vlugge levering

Ooit een bestelling gehad die stuk was . Een fot genomen doorgestuurd en zonder morren direct een nieuw item gekregen . Dikke proficiat

Tiptop in orde

Vele merken. Interssante prijzen en snelle leveringservice

Bij online bestelling .snel levering alsook hulp bij chat .direct hulp. Wat een goeie firma. Al jaren klant .

vlotte afhandeling

Heel tevreden vaqn de service.

Altijd snelle levering. Altijd een cadeautje. Top

Service au top

Livraison rapide sans encombre.produits emballés avec soin! Petit cadeau en plus( crème pour les mains) Service impeccable. A recommander !

Vent ik zijn content!

Eens besteld, daar komen die mooie fijne produkten naar u toegesneld!

P

Niet tevreden.

Ben niet tevreden over beautyplaza.Ik heb 3 producten besteld bij beautyplaza.Heb er maar twee ontvangen.Waar blijf mijn wildmer nachtcreme?(heb wel alles betaald).

Très bon site. Jamais déçu.

Très bon produit qualité/prix. Beaucoup de choix. Bonne informations promotionnelles. Commande et livraison propre et respecté niveau délais. Je recommande sans problème.

J’ai commander un auto bronzant

La livraison a était rapide mais j’ai reçu le produit avec l’embout casser ! Impossible d’utiliser mon produit

• Nous recommanderiez-vous? Non

Mijn producten waren tip top in orde alsook de levering ervan

70 Nieuwstraat

Sluis 4524EG