Correcte

Le cadeau était conforme aux attentes mais il y avait beaucoup trop de plastique dans la boite d'emballage, probablement 2x plus que le volume occupé par le cadeau. C'est une aberration écologique !

Snelle service een een uitgebreid gamma

Goede productbeschrijving, handige website en snelle service.

Fijne site

Fijne site maar jammer dat er vaak producten ontbreken.

Vlotte service!

Kben heel tevreden over het aanbod en de productomschrijving....

‘S middags besteld en volgende dag thuis ! Super

Allés wel verpakt en leuke stalen

Super positief.

Alles was tip top in orde . Vanaf de 1ste seconde vd bestelling tot het moment van ontvangst en openen vd goederen .

Colis abîmé

Colis arrivé très abîmé à la poste. Envoi de nouveau de la commande le jour-même. Quelle rapidité !

jammer van de beschadiging, de uitgelopen fles, niet leuk! En dan nog 1 fles te weinig ontvangen!

Dit is de eerste maal dat we dit hebben meegemaakt, geen correcte bestelling. Het was een mooie bestelling maar bij het openen van de beschadigde doos ontbrak 1 fles shampoo ( 2 flessen van 1000 ml ipv 3 flessen) en dan nog een beschadigde uitgelopen fles en de dispenser werkte ook niet meer. De 3 flessen haarlak en 2 flessen shampoo waren rijkelijk besmeurd met shampoo, producten moeten schoonmaken, hoeveel uit de fles gelopen was is niet duidelijk en gelukkig had ik nog een dispenser gehouden, maar op zijn minst hadden jullie mij toch een kleine vergoeding voor de beschadigde fles kunnen voorstellen of nog een kleine fles extra geschonken met dispenser. Nogmaals, niet fijn om dit mee te maken! Ik denk dat ik goed zal overwegen indien ik nog bij jullie ga bestellen. Sorry!

Snelle levering! Top

Alles netjes geleverd

heel tevreden

betrouwbaar en snelle levering!

Uitgebreide keuze aan producten

Duidelijke uitgebreide site om eenvoudig een bestelling te plaatsen . Altijd tijdig en correct afgeleverd .Wij zijn tevreden over de producten en dus tevreden klant .

Gebruiksvriendelijke website

Zo fijn dat er leuke extra spulletjes bij waren!

Goede producten en een vlotte bestelling

Goede producten en een vlotte bestelling !

Parfait et rapide

Produits livrés dans les temps et avec soins. Je recommande.

Super snelle service

Producten de volgende dag al geleverd gekregen. Super tevreden

Teleurstellend

Koop al geruime tijd bij jullie.. voor het eerst was er iets mis met de aankoop… het potlood was stuk toen het aankwam.. foto gestuurd met bewijs… aangezien shiseido geen goedkoop merk is verwachtte ik toch een volledige terugbetaling of nieuw potlood toegestuurd.. eerst was een tegoedbon v 7,50€ maar na aandringen was 10€ het enigste wat geboden werd… compleet onbegrijpelijk… ik zal 2x nadenken voor ik nog koop bij jullie en zal zeker geen aanbeveling meer doen bij vrienden omdat klanten echt niet proper behandeld w indien er een probleem is… vriendelijkheid is ook iets wat erg gebrekkig is bij de klantendienst… dus nee… ik denk dat ik niet meer bij jullie koop of er zou echt een oplossing aangeboden w voor deze situatie… liefst een volledige terugbetaling of nieuw potlood opgestuurd krijgen… erg teleurgesteld door deze situatie..

Heel m’n shampoo uitgelopen in de doos :((

Beste Met mn laatste bestelling ben ik erg teleurgesteld. Khad 2 shampoo’s besteld. 1 van de 2 was zo goed als volledig uitgelopen in de doos. Dop was open. Ik weet en begrijp echt niet hoe dit kan gebeuren. Maar vind het jammer. Kheb al zo veeeel bestellingen gedaan bij jullie, nog nooit zoiets tegengekomen.

Très compréhensif et à l’écoute

Mon colis était défectueux, il me manquait des produits.. et m’ont tout de suite renvoyé les produits manquants..

10 sterren

Alles is perfect verlopen!

Zeer goede klantenservice !

Bij slechte opvolging door Bpost werd dit door jullie onmiddellijk en snel rechtgezet. Hartelijk dank !

compétitif et conforme

Les prix sont très compétitifs et les produits sont livrés rapidement

Alles volgens verwachting.

Alles volgens verwachting

Très explicative dans les articles et traitement du colis est bien géré

Dommage que pour un petit contenu c'est livré d à Ans une grosse boite.

EENMAAL GEKOCHT KOMEN ER ALTIJD TERUG

PRIMA PRODUKTEN STRIKTE LEVERING VANDAAG BESTELD MORGEN IN HUIS