Toujours satisfaite

Commande arrive toujours rapidement et qualité de produit parfait et super qualité prix ! Je recommande et j achète toujours mes soins capillaire sur ce site

Alles werd vlot geregeld en geleverd! Bedankt!

Snelle levering.

Ik was in veronderstelling bij bestelling 3 producten van Kineslim, 1 (het goedkoopste) product gratis. Dat las ik op de bestellijst. Niet gekregen. Jammer. Vertrouwen een deuk gekregen.

Produkten heel snel ontvangen

Alles correct en op tijd verlopen

Alles correct en op tijd verlopen

Helemaal in orde :)

Alles goed verlopen naar wens!

Rapport qualité prix

On trouve se que l’on veux à pris défient tout concurrence et livraison très rapide en plus on reçoit un petit cadeau en plus et on paye pas de frais de port

Uitstekend!

Scherpe prijzen en zeer goede producten! Raad ik zeker aan!

Heel slecht

Pakket is nooit toegekomen Ik wil aub mijn geld terug

Rapide et bon produit !

Repond au mail rapidement et produit conforme "kerastase minifesto curl" ma sœur en est ravis

Fijne produkten

Parfait

Envoi rapide. Parfait

Snelle levering aan goede prijs met leuke extra’s

Ik zocht naar parfum aan beste prijs en vond deze bij Beauty Plaza. Service was vlot en ik kreeg nog paar gratis crèmes daarbij en na 2 dagen was het bij mij!

Altijd stipte levering

Vlotte site om te bestellen, steeds correcte en vlotte levering

Service parfait

Je ne suis pas une très grosse consommatrice de produits de beauté mais je trouve chez Beauty plaza les produits phare qui me conviennent, avec une belle gamme de conditionnements. Leur site est bien fait, la livraison est parfaite et très rapide. Je recommande.

Op tijd geleverd

De communicatie is goed verlopen alsook de op tijd geleverde producten. Enkel was 1 product uitgelopen in de doos. Ik heb een mail gestuurd en wel direct antwoord gekregen om foto's door te sturen van de doos en product . Helaas was de doos al weg . Toch bedankt om mijn klacht snel te behandelen. Mvg

Simple et rapide

Rien à redire

Tres rapide pour livraison

Envoyez confirmation de commande directement apres achat svp

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Vandaag besteld, morgen in huis!

Facile et rapide

Prix super

Super prix

Verlopen zoals ik had verwacht.

De communicatie rond de levering is zeer goed. Je wordt op de hoogte gehouden waar het pakketje zich bevind. Het afhaalpunt is ook lang open zodat er na de werkdag nog kan afgehaald worden. Het is gegaan zoals je dit verwacht.

Commande respectée et délai livraison rapide

Respect des articles commandés et livrés en très bon état

Très satisfaite

Je recommande à 100%