Heel tevreden !

Snelle levering. Netjes verpakt. Leuk cadeautje bij mijn levering . Topservice !

Parfait

Colis reçu rapidement, jamais eu de soucis lors de commande

Goeie service en uistekende produckten

Mijn bestelling ging heel vlot,de dag erop had ik mijn produckten al...het waren shampoo's en vind ze weer super en een geschenkje erbij een handcreme altijd fijn...

Livraison ultra rapide !

Prix plus bas qu ailleurs, promos régulières et livraison ultra rapide ! Merci pour votre pro-activité !

Snelle levering. Goed product!

Réponse professionnelle, bienveillante et agréable

Très bien et rapide au niveau des réponses aux mails. Un site très joli et intéressant, qui apporte bcp d informations. Merci à BeautyPlaza ! Alicia

Super snelle service

De levering gebeurt altijd snel en correct ..super!

Colis endommagé

Malheureusement un des produit commandé était endommagé et avait coulé dans le colis. J’en avais besoin pour les fêtes donc pas le temps de le renvoyer. Déçue :(

• Nous recommanderiez-vous? Non

Een aanrader

Zeer snelle service, goede prijzen!

Première et excellente expérience : prix, livraison impeccable.

Trouvé un cadeau sur BeautyPlaza que je ne trouvais pas ailleurs. Prix excellent et service de livraison top (qui respecte les demandes du client). Je recommande !

Voor eerste bestelling al schot in de roos

Had producten besteld en die werden stipt geleverd op voorziene datum. Goede en veilige verpakking.

De producten werden de dag erna al geleverd!

Zeer snelle levering

Voor herhaling vatbaar

Supersnelle service.

Uitstekend!

Snelle en correcte levering met nog mooie attentie bijgevoegd. Enorm gewaardeerd!

slecht

Verkeerd product geleverd (een onnozel potje gummies ipv bestelling shampoo en conditioner van 100 euro). Moet ik nog eerst de gummies terugsturen alvorens ze mijn bestelling willen opsturen. Deze staat ondertussen al een week geleverd bij hun .... maar blijkbaar nog niet gecheckt & goedgekeurd. Hoe lang kan het duren voor een potje gummies uit een doos te halen en te constateren dat het idd niet de bestelde goederen zijn !!!

Vlotte levering

Snelle levering, zelfs tijdens de eindejaarsperiode!

Goede en snelle service!

Goede en snelle service! Leuk dat je een gratis handcrème krijgt.

Mooie website en produkten

Kwaliteitvolle produkten

Fijn om een kadotje te krijgen!

Een echte aanrader

Spijtig dat Bpost niet echt meewerkte. Want ik heb heel lang op mijn bestelling moeten wachten. Terwijl ze wel direct verzonden was.

Zeker een aanrader

Goede producten

Vlot, correct, betrouwbaar .

Goede communicatie

Rapide et pas cher

Pas cher et livraison rapide

Altijd goed

Al 2jaar tevreden met Mijn aankopen