heel goed

altijd goede producten met lange houdbaarheid datum

Voordelig online shoppen van kappersprodukten

Vroeger gingen we dikwijls naar Sluis in de winkel Hair, Body & Beauty. Was ook heel voordelig shoppen. Nu kan alles online en even voordelig.

Snel en op tijd geleverd

Vlotte afhandeling

Tout est envoyé dans les temps reparti

Toujours satisfaite

Je suis toujours autant satisfaite !!

Rapidité et produits de qualités ! Je recommande fortement !

levering altijd in orde en stipt

Super snelle levering. En alles correct!

livraison

aucun soucis

Rapidissime

Haute qualité produits et service

fijne samenwerking!

...

Goede info, snel geleverd

Ik ben zeer tevreden over mijn eerste bestelling bij BeautyPlaza. Er staat duidelijke en volledige info over de producten op de website, de prijzen zijn prima en de bestelling werd snel en correct geleverd.

snelle service

snelle service en de passende explicatie van het nodige

Snelle en correcte service

Prijs van de producten is dik ok, en de levering gebeurde snel en correct. Top dus!

goede ervaring

Verzending en bestelling liep heel vlot, bij ontvangst van de zending was er een kleinigheid niet in orde maar beauty plaza loste dat meteen en zonder dralen in goede orde op Dus zeker een firma waar je van op aan kan, hartelijk dank beauty plaza

Zeer tevrede

Zeer tevreden van de snelle behandelüng van mijn bestelling. Behalve de info over de producten is een beetje weinig online

Professioneel

Snel, en goede service. Goede opvolging. Netjes en op tijd

Vreselijk

Ik heb 2 weken geleden een bestelling geplaatst en mijn pakket nog steeds niet ontvangen. Bestel NOOIT meer hier.

Ruime keuze

Ruime keuze, mooie prijzen, snelle levering!

Alles dik in orde

Zeer vlugge en correcte levering. Vriendelijk, Geen probleem om een artikel terug te sturen.

Vlotte bestellingen en snelle levering

Iedere keer wij een bestelling plaatsten werd deze snel geleverd, wij zijn zeer tevreden over de manier van werken. Niets op aan te merken

Steeds in orde

Altijd correct en op tijd

70 Nieuwstraat

Sluis 4524EG