Parfait

Commande reçue très rapidement. Confirme, rien à dire. Parfait.

Slecht

De doppen van de flessen conditioner waren open en bovenaan lag er enorm veel stof, precies alsof ze van de zolder kwamen…

À recommander vivement.

Au sujet de mon achat de bandelettes de contrôle du pH, j'ai apprécié leur prix défiant toute concurrence ainsi que leur réception dès le surlendemain de ma commande. Je suis entièrement satisfait de cet achat à tous points de vue et recommande donc cette entreprise.

Jullie producten zijn super.

Ik laat het leveren via locker maar ze leveren dat dan toch bij de post dat ik het daar moet ophalen en die uren zijn voor mij een probleem. Zou niet mogen want dan wacht ik liever een dag langer op m’n pakje op de afgesproken plek.

Grote keuze van merken

Steeds correcte en snelle toelevering

Matig

Voordelige prijzen. Maar de cadeauverpakking trekt op niks, zijn geld niet waard ofwel een heel grote zak ofwel een heel kleintje waar mijn 2de artikel niet in pastte. Heb dit gemeld maar geen antwoord gekregen, dus eigen verpakking gekocht

Snelle, correcte levering. Leuk de extra's die je erbij krijgt.

Ruime keuze met goede prijzen

Ruime kezuze, goede promo's, snelle levertijd

Goede ervaring

Contente pour

Très très contente merci à vous

Goede service, goede communicatie via mail, voldoende info, snelle levering

Snelle en correcte levering.

Ik moet de producten zelf nog uittesten, dus die kan ik nog niet beoordelen

Zeer vlot verloop,vandaag besteld ,morgen in huis Bedankt

correct

correct

Perfect en snel thuis geleverd

Perfect en snel thuis geleverd

Vlot en vrij snel geleverd.

Was ook leuk om, zoals in een parfumerie(zaak), ook staaltjes te krijgen. Geeft altijd ideeën voor een volgende parfumkeuze. Zeer tevreden, meer dan van de zaak waar ik ging in Mortsel!

Dat kan niet in 2022

Na het lezen van slechte ervaringen, dacht ik, dat het niet kan. Parfum van 120 euro besteld, en een gebruikte flesje gekregen. Terugsturen is goedgekeurd, maar de verzendkosten mag ik zelf betalen. Om mijn pakje te kunnen volgen moet ik dus de verzekering bijbetalen. Hoe kan dat nu? Beautyplaza stuurt geopend en gebruikt parfum en duidelijk in fout. Klantendienst is berijkbaar maar alleen tot het moment als je een probleem meldt. Verder totaal geen communicatie. Blijf van die winkel af! Dat zijn de afzetters.

Alles naar wens en snelle levering

Très satisfaite

Le traitement de la commande est rapide et arrive dans les délais annoncés . Les promotions permettent de belles économies.Je recommande.

Betrouwbaar,en super snelle levering

Snel en goed!

Mijn pakje was er zoals beloofd op dinsdag (in het weekend besteld), en dat tijdens de eindejaarsperiode! Topservice! Alles goed verpakt en nog eens een een staaltje en een hele fijne handcreme erbij gekregen :-) Mij zie je zeker terug!

Uiterst makkelijk om een bestelling te plaatsen en te regelen. Ook een zeer snelle levering via Bpost. Top !

Artikel stuk

Snelle levering! Maar,een van mijn artikels waren stuk en uitgelopen. Contact opgenomen met de klantendienst,foto’s doorgestuurd. Maar ik als klant moet je het n document afprinten om jullie dit artikel terug te sturen. In heb geen printer das 1 2 ik als klant moet dit niet oplossen maar jullie! Jullie hadden gewoon een nieuwe kunnen opsturen.

Hele snelle levering. Top!

Hele goede en snelle service!

70 Nieuwstraat

Sluis 4524EG