Bestelling werd zeer snel geleverd

Bestelling werd zeer snel geleverd

Super tevreden kan niet verbeteren

Heel snel gebracht

Super winkel

Reeds meerdere malen producten besteld. Steeds zeer goede prijs -kwaliteit en steeds snel geleverd. Aanrader voor je gezondheids en schoonheids producten.

Hele vlotte, correcte levering!

Slechte klantenservice

Bij aankomst van het pakket ontbrak er 1 van de 3 bestelde en betaalde producten. Na contact met de klantendienst kreeg ik direct reactie. Er werd een foto gestuurd van het gemaakte pakketje in verdeelcentrum. Daarin zaten alle producten. Voor de klantenservice was daarmee de kous af. Maar mijn probleem is nog niet opgelost. Nu krijg ik al enkele dagen geen reactie meer...

ravie

Livraison rapide et prix intéressants. Et j’apprécie le petit cadeau en plus de ma commande.

commande envoyée rapidement

le prix et la livraison rapide sont 2 éléments déterminants dans mon choix de votre site

positief maar spijtig pakje was beschadigd

De bezorging was volledig en binnen een goede tijdspanne maar spijtig genoeg was de tube zeep die ik bestelde volledig gescheurd waardoor de tube onbruikbaar werd. Ik heb de meeste inhoud kunnen overbrengen in een ander recipient maar toch spijtig dat ik nu geen handige tube had.

niet goed

zie mails

Service impeccable…

Belle gamme de produits. Livraison rapide. Service impeccable….

Altijd vlug geleverd en correct !

snelle service , schappelijke prijzen

Veel cadeautjes .

Vlot en correct

Gemakkelijk het product gevonden . Goede prijs . Gemakkelijk betalen . Vlotte levering

Ruime keuze uit goede producten aan faire prijzen.

Top. Alles netjes op tijd geleverd. Ook gratis stalen, altijd leuk om in je pakje te ontdekken.

Ma première commande, service impeccable !

Rien a redire!

Nikel

Livraison rapide

Contente du début à la fin

Commande reçue super vite Prix attractif Colis nickel Merci

Jullie zijn correct

De prijs voornamelijk zeer goed deze producten vind ik niet waar ik woon oftewel veel duurder heel veel keuze.Dank u

Is te levering op de beloofde dag

ZeerTevreden !

Mooie aanbiedingen ! Alles is correct en wordt vlug toegestuurd.

super vriendelijke chat met goede aanbevelingen

zal zeker in de toekomst nog bestellen snel verzorgd en kwalitiet aan de beste prijs

Exellent rapport qualité prix

Toujours agréable de commander chez vous nous avons tous les renseignements dont nous avons besoins pour le suivi de nos commandes

Goeie prijzen, snelle levering

Goeie prijzen, snelle levering

masque pour cheveux

j'ai reçu le produit commandé, masque pour les cheveux, très rapidement et à un prix intéressant.

Satisfaite

Je commande que chez vous car le service et les prix sont attrayants. Toujours une petite attention dans mon colis. Merci

70 Nieuwstraat

Sluis 4524EG