Très bien

Des prix très attractifs, livraison rapide et les articles sont toujours bien emballés.

Très bien

Alles in orde

Snelle levering en goede kwaliteit van de producten!

De producten werden heel snel geleverd en ik kreeg ook nog een leuk cadeautje erbij!

Toujours en attente de ma commande

Toujours en attente de ma commande.

mooie selectie aan producten, eerlijke prijs en stipt geleverd

alleen maar positief

Fijne producten correct geleverd

Vlotte, correcte service

Heel content over deze producten!

Mijn haren voelen weer goed aan

vlugge service

snelle en perfecte service

vlugge service

snelle en perfecte service

Verschoten van de verpakking

De hele verpakking (doos) was volledig opengescheurd. Je zag de blauwe bescherming volledig zitten en je kon zo de produkten eruit pakken. Gelukkig zat alles er nog in. Zou dat in de post gebeurd zijn ?

Verschoten van de verpakking

Snel en accuraat. ik raad het iedereen aan. Ook scherpe prijzen.

Perfect!

Snelle levering, goed ingepakt, gift als extra, altijd leuk. stelt de koper zeer tevreden

Très efficace

Colis arrivé dans mes temps.. Cadeau qui fait plaisir Bonnes promos

Très efficace

Colis arrivé dans mes temps.. Cadeau qui fait plaisir Bonnes promos

Rien n à dire

Le service est parfait et rapide

Bestellen en volgende dag leveren! Top service! En altijd leuk geschenkje erbij ❤️

Toujours parfait

Livraison très rapide, produits au top...le petit plus les cadeaux qui sont appréciables Merci

Toujours parfait

Livraison très rapide, produits au top...le petit + les cadeaux qui sont appréciables Merci

Vlotte levering

Vlotte levering