Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen. Besteld en betaald op 11/11/2022

Jullie vragen een beoordeling, maar ik heb nog niets ontvangen.

Goeie ervaring mooi verpakt

Over het algemeen tevreden

Al meerdere keren bestelling geplaatst … Vandaag bestelling ontvangen… helaas de eerste keer dat de inhoud van mijn verpakking helemaal gekneusd was, fles mousse de dop eraf….

Goed verzorgd en afgeleverd

Na

Na

J’attends toujours ma commande

J’ai passé commande dans votre société et n’ai toujours pas reçu mon colis ! Hors tout à bien été payé ! Je ne suis pas certaine qu’il soit normal d’attendre aussi longtemps un après shampoing et un shampoing kerastase !

• Nous recommanderiez-vous? Non

heel goed

Traag

BPOST zou de oorzaak van de vertraging zijn. Vandaag woensdag en pakje zou slechts nu onderweg zijn. Blijkbaar ligt een stakingsdag én een feestdag midden de week aan de basis.

Bestelling na 5 dagen nog steeds niet ontvangen

Op de site staat ‘voor 17u besteld, morgen bij u thuis’ Blijkt dus niet zo in de praktijk. Na 5 dagen nog steeds niets ontvangen. Bij BPost is het pakket ook nog niet aangekomen zo vermeld de tracing status. Voorlopig is de service niet wat ik ervan verwachtte... In de hoop dat ik van u een update van mijn pakket mag verwachten Met vriendelijke groeten

Ok

Heel tevreden

Heb mijn zending in goede orde ontvangen

Door de feestdagen hier in België heb ik geduld moeten oefenen Bedankt aan beauty plaza voor de altijd opnieuw perfecte levering. Proficiat aan de p´oefenen. Met vriendelijke groeten, Marie-Louise Boriau

voldoende staaltjes en goed verpakt

Het duurde wel te lang om de bestelling te leveren maar voor de rest was alles in orde. Vooral de prijs deed me kopen.

x

x

Onaanvaardbaar

Bestelling nog steeds niet ontvangen !! Geen enkele info en of aanwijzing van de te ontvagen bestelling. Wel betaald, wat staat daar tegenover (geld terug ?). Zeer teleurgesteld.

Vandaag opgehaald in bpost punt. Alles ok

Heel Tevreden

Ruime keuze van artikelen aan interessante prijzen. Bestelling vlug ontvangen.

Livraison rapide et bonne qualité des produits

Livraison rapide et bonne qualité des produits

Niet tevreden

Reeds zevenmaal producten besteld zonder problemen. De laatste maal 3 producten besteld op de side van HBB24. Na twee dagen bericht via mail dat 1 product niet in voorraad was, ondanks we het op de side konden bestellen en hebben betaald. men verwacht toch dat een website zoals HBB24 toch in orde is. Men heeft wel het product terug betaald, maar ik wacht nu al 5 dagen op de rest van mijn bestelling. Ik hoop dat men in de toekomst aan deze problemen gaat werken.

Bestelling aangekregen

Bestelling aangekregen!

Produits non reçu et le service clientèle a fait le nécessaire

J avais commande et payé mes produits et le service clientèle m a remboursé .

Late levering

Levering duurt heel lang

Slecht

De vorige bestelling werd de dag erna geleverd. Nu zijn we al 5 dagen verder en ik heb nog steeds geen bestelling ontvangen

Bizar om al een mening te vragen als de klant nog geen bestelling ontvangen heeft…

Misschien wachten tot de klant zijn bestelling ontvangen heeft om deze feedback vraag te stellen?

70 Nieuwstraat

Sluis 4524EG