perfect in orde

de beste producten aan een goede prijs

Heb mijn bestelling nog altijd niet thuis gekregen

Normaal goed

minder dan verwacht

beste, Het product werd tijdig geleverd maar beantwoord niet meer aan mijn verwachtingen. Het gaat om een product om je haar te kleuren bij uitgroei. Alhoewel ik dezelfde kleur als voordien had besteld is het niet meer dezelfde! Ik kan hier niets mee doen. Wat kan ik doen? hoe terugzenden? tx! Ingrid 0496577534

Zeer goed.

Zeer goed en vlug prima.

Tres bon service

J'ai eu un problème avec mon payement pour ma commande,j'ai envoyé un mail et ils m'ont répondu très vite pour régler le problème bravo et merci

Nog steeds geen levering ontvangen

8 november besteld en betaald en nog steeds niets van verzending verstuurd ?

Superbe

Excellent et rapide

zalige stoel, snelle levering en makkelijk te installeren

De levering was er heel snel, 2 werkdagen. Heel makkelijk in elkaar te steken. Zit zalig. Wel spijtig dat de punt van de zitting vooraan niet helemaal in het midden zit. Dit valt snel op bij het zien van de stoel.

Website zeer toegankelijk, snelle levering!

Even zoeken op Jullie Website, toch gevonden, besteld en snel geleverd door Bpost!

Zeer tereden

De bestelling werd punktlich uitgevoerd en snel geleverd.

Toujours satisfaite

Livraison rapide jamais déçue et le petit plus fait vraiment plaisir

blij verrast

mijn moeder(91 jaar) was al een hele tijd op zoek naar het product. In haar vertrouwde warenhuis werd ze verschillende keren met een kluitje weggestuurd. Het product werd niet meer geleverd of aangepast of een ander merk aangeprezen. En nu, hadden we het meteen en het was nog juist ook. Ze vond het ongelooflijk en was zeer blij.

Alles top top

Alles tip top,mooie verpakking,leuke staaltjes en zeer snelle levering dus picobello

Super snelle en correcte service

Service impeccable.

Service impeccable. Respect de l’horaire. Produit parfait.

Teleurgesteld

Ik heb onder andere een Matis product besteld (scrub). Ik ben jarenlange gebruiker van Matis producten en nog nooit heb ik een product gekocht die niet verpakt was in een doosje van Matis met een cellofaanbescherming over. Het product was UIT de verpakking van Matis gehaald en bevatte bovendien vetvlekken. Dus enkel het potje zat in de doos, geen enkele verpakking eromheen. De houdbaarheidsdatum kan ook nergens afgelezen worden. Is dat de reden om dan onder de prijs van de concurrenten te gaan? Dan is dit niet netjes ...

Heel vlotte dienstverlening

Heel snelle en vlotte service

Goedkoper dan op andere websites en snel geleverd. Leuk dat jullie er ook nog een cadeautje bij doen.

Super producten

Super goede producten leuk een cadeautje te mogen ontvangen

Ik bestel graag met Beautyplaza

Heel correcte afhandeling van de bestelling. Snelle levering en altijd leuk de extra attenties (cadeautjes bij je bestelling)

snelle levering met goed prijs-kwaliteit

snelle afhandeling van mijn bestelling. Producten zijn van goede kwaliteit.

....

R.a.s

Very good

Uiterst correct, beleefd en snel. Een aanrader.

Top service.

Correcte en snelle afwerking van mijn online bestelling

Efficacité et qualité

Produits de qualités à de très bons prix, livrés rapidement. Rien à dire.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524EG