Niks ontvangen!

We zijn nu bijna 1 week na het plaatsen van de bestelling en ik heb nog niks ontvangen!

Super content

Uitstekende producten die met veel liefde geleverd worden!!!

Zeker voor herhaling vatbaar

Alles was OK.

Dit was mijn tweede bestelling en alles was naar wens .

Kan niet beter

Was de eerste maal dat ik bij jullie een bestelling plaatste. Uitstekende service. Redken producten aan wel zeer voordelige prijzen. Bedankt.

Ponctualité, que cela dure

Produit demandé et livraison parfaite

Parfait

Colis reçu très vite et ce que j'avais demandé

Vlotte bestelling en levering

De productenkeuze is zeer ruim. De bestelling verloopt vlot. De levering gebeurt vlekkeloos.

Goede service snelle levering

Heel goede ervaring

Service parfait

Service parfait ... promesses tenues

Alles correct

Alles correct en leuk extraatje

Alles perfect verlopen

snel maar niet kwaliteitsvol

De levering was snel bij mij thuis bezorgd maar de fles zat volledig onder het stof waardoor ik de indruk had dat het precies uit een heel oude stock komt....

Produits de grandes marques.

Chaque fois que je commande, je peux suivre mon colis et il n'y a pas de frais de livraison dans les points de collecte. Réception dans les 48 heures. Site avec Marques utilisées par les grands salons de coiffures.

Spijtig dat jullie geen APP hebben

Mooi aanbod, leuk als er promo is Maar zeer spijtig dat jullie geen APP hebben voor smartphone

Alles producten snel gevonden

Alle producten snel gevonden Altijd leuk als je cadeautjes bij u bestelling krijgt

Zeer vlotte bestelling

Prix hyper intéressants

Belle découverte, grande gamme de produits. Livraison rapide. Je recommande ce site.

Top producten en zeer snelle levering

Topproducten en zeer snelle levering

vlotte en correcte service!

ok

Top et rapide

Top et livraison rapide

Uitstekende service.

Ik was aangenaam verrast met het bijgevoegde cadeau in mijn pakket. Van bestelling tot uitlevering verliep alles vlekkeloos. BeautyPlaza is een echte aanrader. Bedankt.

Nog nooit problemen of verkeerde artikelen ontvangen, nog nooit problemen met verzending. Alles loopt lekker vlot.

Met die douchegel voel ik me goed geen jeuk meer

Met die douchegel voel ik me goed geen jeuuk meer

Vlotte levering alles netjes ingepakt

70 Nieuwstraat

Sluis 4524EG