Vlotte levering

Altijd gratis produktje erbij

Alles oké

Alles is correct verlopen

Excellent produits

Cette enseigne est l'une des meilleures, avec des produits de qualité et des services rapides. Je vous le conseille.

Perfecte levering

Vlotte correcte levering

Rapid delivry et des produit vraiment bonne.

Perfecte levering

Levering correct en zelfs tof geschenk! Oprecht klantgericht!

Service rapide et chouette promotion Pour ma part 2 shampooing kerastase 500ml +250 ml offert ! Je recommande !

Altijd tevreden

Bestel al heel lang bij beautyplaza, voordien hbb24, altijd tevreden over de levertijd, de grote keuze aan producten en de mooie kortingen af en toe die toch een verschil maken op de prijs tegenover de concurrentie.

Snelle levering, goede prijs.

Leuk dat er een klein kadootje bij was .

Beetje ontgoocheld....

Er staat vermeld op de website dat je een verjaardagsgeschenk krijgt als je je geboortedatum ingeeft. Bij mijn bestelling die op 13 september geleverd werd, is men dat precies vergeten.

Alles in orde wat er besteld is

Al verschillende keren besteld en nooit zijn er problemen geweest

Uitstekend!

Ik was verrast hoe het snel is gekomen. Dankjewel!

Heel tevreden over de producten en de snelle levering

Altijd een top service en snelle levering!!

Altijd een top service en snelle levering!!

Bon choix de produits à un prix raisonnable

Commande arrivée rapidement , particulièrement satisfaite du pack de shampooing kerastase 2 x500ml + 250 ml gratuit.

Super service

Mijn zending was door het verkeerde huisnummer eerst fout gelopen. Heb een mail gestuurd naar de klantendienst en door de voortreffelijke hulp van Judith heb ik 2 dagen later mijn pakketje kunnen ophalen . Bedankt Judith, jullie service is uitmuntend!!

Besteld en dag 2 al ontvangen Alles netjes ingepakt met nog een kleine verassing er bij. Top!

toujours satisfaite !

toujours satisfaite ! service rapide toujours des échantillons de produit en cadeau a chaque commande . mais bon j'ai jamais reçu mon cadeau d'anniversaire ,malgré avoir rentré plusieurs fois ma date de naissance .

Rapide et facile

Plusieurs commandes toujours respectées et livrées rapidement

Super producten met korting

Mijn producten met korting waren snel geleverd met nog een kleine verrassing erbij, bedankt! Ik shop hier nog!

Tevreden van iedere aankoop

Correcte leveringen met telkens een leuk cadeau'tje

Veel keuze

Ruime keuze, soms is het moeilijk zoeken naar mijn merk. Onthoud niet wat ik vorige keer heb besteld.

Alles in orde en rap geleverd.

Altijd topproducten en -service

Steefds aanbieding van topproducten, dikwijls aan zeer democratusche of tijdens acties bodemprijzen maar de service is altijd snel en onberispelijk

zeer goed.

Goed product - goede prijs - snelle levering