zeer snel geleverd

Alles vind ik maar 1 website Nodig! Altijd leuk als een cadautje er bij is

slecht

ik heb de huis parfum van culti besteld,ten eerst het is niet de aqqua die ik ontvangen heb maar de aramara die ik gekregen heb, die ik helemaal niet graag ruik....de fles was beschadigd en was maar amper voor drie vierde meer gevuld....de rest was uitgelopen in de door....Bijgevolg was mij doos aqua di parma huisparfum ook beschadigd en voor dit geld ben ik zeer ontevreden en zal zeker nooit meer bestellen langs deze weg

Sii hui par rapide

Gewoon heel goed

soepel

Alles dik in orde!

Alles dik in orde.

I didn’t receive the order yet

Hi! I didn’t receive the order yet because bpost decided to send it back to you before delivering due to damaged packaging. Could you please follow my order ?

• Nous recommanderiez-vous? Non

Onberispelijke service

Overzichtelijke webshop. Zeer eenvoudig om bestelling te plaatsen tot en met betaling. Zeer positief dat men het kan laten leveren in een Bpost pakjesautomaa

Heel snelle levering, perfect

Correcte levering !

Super snelle levering - great products

Highly recommended!

Levering zoals afgesproken

Correct zoals steeds eerder, snelle levering

zeer snelle en correcte levering.

Gewoon super tevreden

Alles is vlot verlopen ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer het product weer binnen was en de levering was zeer snel

Ongelooflijk snel en goed opvolgend geen ander geweten die zo snel efficiënt zijn

Perfect,

Snelle levering en super producten! Kleine attentie gekregen altijd leuk.

Top service!

Snelle service,altijd prima in orde! Juist was nu die ene keer wat uitgelopen bij mijn schrub,wel niet heel veel. Grtjs

zeer snelle levering

Een zeer snelle levering en goed ingepakt

Alleen jammer dat het produkt er niet meer was toen er korting op was....ze zouden mij mail sturen als het er terug was....is niet gebeurd met als gevolg dat de korting nu bij mijn bestelling niet meer geldig was... Mvg Lieve

kei snelle levering

zeer goede producten en snelle service

Alles perfect verlopen

Gevonden wat ik zocht en supersnel geleverd

Heel tevreden

Heel tevreden, vooral ook omwille van de snelle levering en de interessante prijzen. Ik zal zeker nog beroep doen op BeautyPlaza.

Je recommande !

Tout est parfait, merci.

Binnen de 24u geleverd aan huis!

Dank zij de levering via B-Post > de afgelegde weg van het pakketje vlot te volgen!

70 Nieuwstraat

Sluis 4524EG