Super goed

Goed product en snelle levering Gewoon super

Tevreden klant

Snelle levering, goeie prijs, tevreden klant

Heel goed.

Mijn gevraagde producten werden op tijd geleverd

Zeer vlotte levering

Zeer vlotte en correcte levering

acuraat en goede producten

Steeds op tijd geleverd en toch altijd een kleine attentie erbij

Snelle levering veel keuze en ook de extra sample handgel was leuk

Een heel uitgebreide keuze, verschillende merken en vele acties maken het aantrekkelijk winkelen bij BP. De snelle levering maakt het compleet!

Snelle correcte levering Aangenaam geschenk !

Première commande, super contente, je recommanderais chez vous

C'était ma première commande et tout était parfait, aussi bien le délai de livraison que l'emballage et le contenu

Service exceptionnel !

Les produits proposés sont de qualité et sont décrits de manière à être parfaitement renseigné sur leur composition. Un service rapide en point relais, un tracking impeccable. Je ferai désormais toujours appel à cette société pour mes futures commandes.

Tevreden

Vlotte service

Au top

Je suis coiffeuse, et pendant le confinement j ai trouvé ce site, et j en suis ravie. Je reçois ma commande en 2jours . Les produits sont au top du top.a chaque commande je reçois un cadeau .. Vraiment ravie. Je recommande

Zoals altijd uiterst tevreden !

Zoals gewoonlijk, correcte afhendeling en snelle verzending.

Prijs/kwaliteit is top

Veel producten beschikbaar aan scherpe prijzen.

correcte en vlotte levering

Alles werd snel en correct verzonden.

Kwaliteit van de producten is zeer goed en ook een goede en snelle service van de klantendienst!

De verzending van mijn pakker was snel en de reactie van de klantendienst op mijn vragen was snel: doe zo verder !

alles perfect in orde

Snel gekozen, snel geleverd Blijkbaar een iets goedkopere winkel , ik hou het in de gaten dan ben ik nieuwe klant vanaf nu

snelle levering - duidelijke omschrijving product

duidelijke website - snelle levering -

Snelle bezorging

Snelle bezorging voor top producten. Zeker aan te bevelen om daar te kopen.

Beste service tot nu toe

Ik heb eerder al bij andere websites haarproducten besteld maar nog nooit was het zo vlotjes gegaan zoals nu. De prijzen waren nog beter dan bij anderen, snelle levering (had het al na 2 dagen) en netjes verpakt. Wij zijn alvast nieuwe blijvende klant.

Super !

Tevreden over de vlotte levering en een correcte prijs ( voordeliger ) tegenover de concurrent! Daarom kopen we als consument bij de voordeligste !!

Vlotte levering

Goede ervaring

De bestelling was goed verpakt en op tijd toegekomen.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524EG