Snelle levering correct en steeds kadootje erbij

M

Super vlotte levering! Fijn dat er een heerlijke handcrème zomaar cadeau bij zat. Heel blij! Ik bestel nog. ❤

Bon prix

Toujours des bons prix

Verkeerd product in de doosjes

Niet het juiste wat in de doosjes zat

C'est du professionnel

Satisfaction, rapidité.

Rien a redire

Facile d’accès, livraison plus que rapide (3j!!) prix attrayants. Bref, rien a redire tout est parfait!

Producten worden vlug geleverd.

Leuke acties.

Snelle levering, correcte service

Vlot en altijd een attentie erbij

Uistekend

Snelle verzending Kwalitatieve produkten En altijd een extraatje

Prima !

Prima !

Très satisfaite

Bonjour. Je suis très satisfaite de ma commande vu que j'ai gagné 40%sur mes produits que j'achète habituellement et la livraison à été très rapide. Merci.

Alles was correct

Alles was correct

verwarrende reclame

Ik dacht 3 bussen met pomp en 1 gratis te hebben besteld en het was maar 1 bus met de inhoud van 3 tubes en 1 gratis. Teleurgesteld dus met de inhoud van mijn pakje

Jammer dat actie niet ion gebruikt worden

Bestelling was ok maar er was een actie van 3+1 en die kon maar 1 x per klant gebruikt worden. Als nieuwe klant kreeg ik een kortingcode die in de spam terecht kwam dus pas gezien na mijn bestelling geplaatst te hebben. En een 2e bestelling was dus niet mogelijk met deze actie.

Zeer ontevreden

Op zaterdag 28/5/2022 een bestelling geplaatst, maar tot op vandaag 3/6 nog steeds niet ontvangen. Op de website staat dat wanneer je besteld in het weekend, het op dinsdag geleverd wordt. Er is niet naar mij gecommuniceerd dat de levering vertraging heeft. Donderdag bel ik om 17u10 ( klantendienst telefonisch bereilbaar tot 17u30 volgens de website) maar reeds antwoordapparaat. Ik vulde donderdag een online contactformulier in op dat moment ( op website staat er reactie binnen de 3u) maar vrijdagavond nog steeds geen reactie Ik bestelde deze artikelen om mee te nemen op vakantie dus dat is wel erg zuur

niet tevreden

er was een aktie 3 plus 1 wij bestelden op zd 29 mei en betaalden 3 spuitbus infinium in de hoop er een vierde bij te krijgen pas na betaling en bevestiging zagen wij dat wij er slechts 3 zouden krijgen deze week maandag 30 mei belden wij hoe dit kwam....wij moesten zogezegd 4 ingevuld hebben en het was niet meer mogelijk dit te wijzigen...ik viind dit flauw......jullie moesten gezet hebben 4 bestellen slechts 3 betalen........... jullie 3 en 1 gratis was misleidend en dit nadat wij reeds veel in de winkel en oneline besteld hebben

Super goede service en prijzen

Steeds snelle levering Steeds een leuk cadeautje bij de levering

Perfecte service Netjes geleverd Leuke attentie

Oke

Ik bestel hier zoals altijd mijn shampoo en conditioner van redken en ben hier zeer tevreden over. Deze keer bestelde ik ook een flesje parfum en deze lijkt veel minder goed te hangen als de fles die ik origineel had....

Super toujours livré à temps

Je recommande. Très grand choix de produits

La douleur est assez intense pendant tout le traitement

J'ai déjà fait beaucoup d'essai dans différents traitements pour les rides ce dernier avec le plasma froid n'a rien apporté je ne vois aucun changement malheureusement après un mois, je ne sais vraiment plus que faire je pensais que celui ci aurai pu être efficace mais non.

• Nous recommanderiez-vous? Non

70 Nieuwstraat