niet zo fijn

Bij de bestelling was er de belofte en/of actie om 3 producten te kopen en een 4de product gratis te ontvangen doch ik ontving maar 3 producten ...... geen goede reclame en /of ervaring dus

star en inflexibel

Door een foute aanbiedingsstijl van 3 +1 gratis, waarbij de dus 4 producten moeten worden gekocht om één product gratis te krijgen, kreeg ik niet de prijs/prestatie verhouding die ik verwacht had. Wanneer het 4 halen 3 betalen geheten had, dan was het duidelijk geweest. Ik heb de klantenservice daarop aangesproken, maar men was niet ontvankelijk. Daarop heb ik de producten terug gestuurd en wacht nog op de terug storting van mijn betaling. Foute boel!

pakket nog steeds niet toegekomen

pakket niet ontvangen, er is een dossier bij de post geopend, sinds dien niets meer gehoord...

Service is super!

Steeds levering op afgesproken moment. Topservice - gebruiksvriendelijke site om t bestellen.

Mooi assortiment en vlotte levering

Commande assez régulière

Arrivée rapide et produit de qualité

Top service!!!

snel, perfect verpakt en veel keuze

alles wat i verwacht van een webwinkel hebben jullie. :)

Alles is verlopen zoals jullie verteld hebben.

Enkel jammer wanneer je aankruist om op de hoogte gehouden te worden van produkten die tijdelijk niet beschikbaar zijn, dan krijg je toch geen melding indien deze na een tijdje wel beschikbaar zijn.

pas satisfaite de la livraison

Problème avec la poste et ses multi codes !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snel besteld Prijzen correct Snel geleverd Top Service

Service après vente non disponible

J ai contacté le service client pour une réclamation concernant la non livraison de mon colis (commande le 21-22/5 et toujours aucune nouvelle du colis ce 1/6). Et aucune réponse ne m a été fournie. Je précise que bpost me renvois vers m expéditeur pour toute réclamation!

très bien

Je suis entièrement satisfaite , bonne présentation du site, grand choix, de très bons prix, des publicités très interessantes, des réponses aux mail super rapide!! Que de bonnes choses!!

Super rapide, cadeau sympa!!!

A recommander! Livraison rapide! Cadeau sympa! Que du bon!

Ik heb het heel snel ontvangen waarvoor dank!!!! Als mijn fles op is,bestel ik gelijk een nieuwe!!!!! Goede service,grtz nadine

Super service!

Uiterste snelle verzending. 's Namiddags besteld, 's avonds verzonden en 's anderendaags al geleverd. Heel stevige verpakking, verrassingscadeau. Kortom een top leverancier.

Zeer goede service naar de klant toe,goede opvolging van de geplaatste bestellingen en zeer tevreden met de snelle respons bij gestelde vragen.

produit de qualité mais que je connaissais déjà. par contre la rapidité d'envoi est irréprochable. parfait

Zeer goede service

We gaan geregeld naar jullie winkels zoals in Knokke, De Plaza die toch een zeer mooie keuze heeft van merken en Parfums. Maar het gebeurt geregeld dat we bestellen via de webshop en het is aangenaam dat er ook altijd een cadeautje bij zit. Een probleem de levering die niet op tijd is. Ben nu ook toe aan een nieuw parfum die bloemig is een geruime tijd houdt, heb deze van Dior gekocht maar houdt niet lang. Als jullie een optie hebben om mij een merk aan te prijzen sta ik daar altijd voor open. Dank bijvoorbaat en veel succes. Annie

Sérieux et rapide

Sérieux et rapide

Super snelle service

Snelle en correcte levegring

Service impeccable

Très sérieux, fiable, ponctuel, rapide, je suis très satisfaite! Prix abordable!

Goede servive

Perfecte service