Très satisfaite

Service rapide et soigné

Vlot

Extra kadootjes en super snelle verzending !

Geweldig en zal nog gebruik maken om bij jullie online te bestellen !

Bdankt voor de vlotte en verzorgde levering en aanename prijs

Très bien.

Très bien. Merci

Correcte en snelle levering

up to date producten, duidelijke communicatie

Alles perfekt

Alles naar wens.

Aanrader

Efficiënt, duidelijk, correct

Efficiënte, duidelijke webwinkel, met correcte afhandeling.

Globalement satisfaite

Je suis satisfaite car j'ai commandé chez vous pour recevoir mes produits avant mon départ à l'étranger. Dans un premier temps je n'ai pas eu de nouvelles et m'inquiétait de ne pas la recevoir à temps. J'ai ensuite écrit à une de vos collaboratrice qui a été très pro et grâce à cette démarche et sa réactivité j'ai eu le bonheur de recevoir ma commande rapidement et juste la veille de mon départ. Merci beaucoup

Geweldig.

Super snelle levering. Ik ga er sowieso nog bestellen.

Réponse rapide

Réponse rapide au mail envoyé car produit manquant tout a été fait pour le remettre rapidement en stock et permettre la commande Merciiii

parfait !

et en plus un cadeau !

Alles perfect verlopen

Perfect!

Goede prijzen, zeer snelle levering via B-Post

Super rapide , efficace

Première commande ,super satisfaite , envoi très rapide, merci pour les échantillons, je recommande vivement

Super vriendelijk en zeer correct

Ik werd zeer goed en vriendelijk geholpen. Er werd ook effectief nagekeken of datgene wat ik wilde bestellen voorradig was. Voor een product dat niet meer te verkrijgen was werd een alternatief voorgesteld.

Parfait

Première commande mais pas la dernière

Correct en snel!

Mijn bestelling was zoals gewoonlijk volledig en snel geleverd!! Een leuke extra van La roche-posay, een zeer goed merk dat ik graag gebruik, vind ik TOP!

Jammer

Ik bestelde shampoo (en andere producten) en helaas was deze helemaal open en uitgelopen wanneer ik mijn pakje open deed. Ik ben dus al wat shampoo verloren van tevoren + heb mijn andere producten moeten afkuisen. Dit was mijn eerste bestelling bij BeautyPlaza, dus ik vind het een jammere eerste ervaring. Snap natuurlijk dat dit een ongeluk kan zijn, maar ik denk dat de shampoo ook gewoon niet veilig genoeg ingepakt was…

Beetje teleur gesteld, zal wel in orde komen

Vlugge levering, 5 sterren Jammer dat er 1 stuk ontbrak. Na schriftelijk contact zal het wel in orde komen.

très contente d'avoir commandé sur beautyplaza.

très satisfaite de beautyPlaza Be,ma commande est arrivée très vite, très bien emballée ,tout à fait conforme à ce que j'avais commandé. Un grand merci pour les produits en cadeau de bienvenue, quand j'aurai besoin de produits je commanderai encore sur votre site Cordialement.

Goede service / goede prijs kwaliteit

Goede service / goede prijs kwaliteit

Snelle en vlotte service!

Heel veel keuze tegen scherpe prijzen.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524EG