Perfect !

Snelle levering + altijd cadeautje erbij !

Leuk cadeautje als verrassing!

Tevreden 100 %

slechte ervaring- niets ontvangen

Als vaste fysieke klant nu online besteld en nog steeds niets ontvangen van mijn bestelling van bijna 120 euro

Slechte service!!!!

Ik heb mijn pakket besteld op een woensdag met de belofte dat ik dit de volgende werkdag zou ontvangen. Na 1 week is het pakket nog niet eens ingepakt of verzonden. Bestel hier niet want het is niet te vertrouwen.

leuk dat er staaltjes bij waren

fijn

correcte service

beste , ik zou graag een factuur ontvangen van mijn laatste bestelling. salon katherine jagersstraat 39 1933 Sterrebeek BEO727202565 hartelijk dank , katherine

Mijn pakje is wat later dan voorzien toegekomen, maar toen ik ernaar vroeg, heb ik onmiddellijk antwoord gekregen en ik moest al bij al niet lang wachten. Je krijgt ook een verrassing bij het pakje en ik dacht dat het over een staaltje ging gaan, maar neen hoor, echt een nuttige crème. Al bij al heel tevreden over de dienst en de producten!

Rapidité

J ai commandé des produits que je ne trouvais plus nulle part, sur recommandation d une amie. Il y a des réductions et la livraison est hyper-rapide Je commanderai encore

Correcte en vlugge levering

Prima in orde

correcte prijs

correcte prijs + leuke attentie extra, goedkoper via postpunt dan thuis zouden ze moeten benadrukken.

Bon produit

Rapiditer dans la livraison

Tout est parfait

Envoi rapide, emballage correct et exactement les produits désirés

Bon prix et livraison très rapide

J'adore ce site où on y trouve tous les bons produits à prix réduits. La livraison est très rapide. Je recommande.

Content

Zeer content

Vlotte en snelle service

service très rapide et agréable petit bonus

Je suis enchanté !

Vlotte levering

Goede prijs-kwaliteit

Grand choix de produits !

Je suis vraiment heureuse d’avoir trouvé mon parfum préféré et avec une réduction, le choix est immense et les envois rapide !

Bon produits

Rapide sérieux

Positieve ervaring

Mijn producten werden perfect geleverd Top service

Snelle levering, alles in orde

Gewoon : perfect

Gewoon perfect

Uitstekend!

Veel keuze, goedkopere prijzen + super snelle levering . In 1 woord geweldig!

Déçu aucune gest commerciale

Suite à mon ancien adresse mon colis n'est pas arrivé a la bon adresse. J'ai demandé de nouveau de l'envoyer à mon adresse actuelle est ils m'ont demandé de payer les frais. Très déçu après 6 ans que j'ai étais cliente chez vous aucun geste commercial .

• Nous recommanderiez-vous? Non

70 Nieuwstraat