Jammer maar kan gebeuren

Er was een heleboel shampoo uitgelopen wat jammer is omdat die toch niet de goedkoopste is, die REF shampoo.

Goede producten

Goede dienstverlening

Het was op 2 sagen geleverd

Zeer snelle levering. Jammer dat jullie de brushingmousse van Kursaal niet verkopen.

Commandé à 16h, livré lendemain à 12h30… parfait !!

Parfait et rapide

Rapide, très bon prix et service clientèle au top !

J apprécié beaucoup le petit cadeau pour chaque commande.

Snel en in orde

Product dat niet meer online beschikbaar was, heb ik via de klantendienst toch kunnen bestellen. Er werd snel gereageerd op de mails en binnen de kortste keren was de bestelling geplaatst en geleverd (2 dagen overheen gegaan in totaal denk ik).

Niet te evenaren service

Bestellen uit een zeer ruim aanbod, een dag wachten en voila de levering is daar. Prima verpakt en vergezeld van een geschenkje.

Super gewoon

Kwaliteit super

Efficient

Zeer snelle en efficiënte service en de producten prima!

Snel en juist geleverd

Goed!

Snelle, correcte levering

Zeer snelle levering

Je recommande à tout le monde.

Vraiment très satisfaite à tous niveaux, rapide, fiable, bon suivi des commandes. Encore merci à toute l'équipe. Bien à vous. F. Donot

LES MEILLEURS

le service est tellement au top ! Toujours livré en temps et en heure je vous aime trop !

Snelle levering,vandaag besteld ,morgen geleverd.

Snelle levering,vandaag besteld morgen geleverd.

Livraison rapide

La livraison c est faite en 1 ou deux jour il me semble donc ravie De plus j ai eu un cadeau offert un shampoing plaza Merci Sa serais chouette d offrir des échantillons des parfums Berdoues car ici à Bruxelles je ne sais pas où aller les sentir ….

Alles tip top!

Van ons geen probleem

Professionele en persoonlijke service!

Snelle, vriendelijke en persoonlijke respons van Karin en Daphne heb ik meerdere keren mogen ervaren bij een verzendingsprobleem.

Snelle en goede service

Zeer snelle en goede service

Uitstekende service

Zeer vlugge en correcte levering

Snelle en correcte levering. TOP

Op 2 dagen geleverd. Fijn zo.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524EG