Uitstekende service

Snelle levering en pakket in orde.

Alles in orde en snel ontvangen

Het extraatje was een leuke verrassing.

Snelle en correcte service

Een snelle service, goeie prijs

De producten zijn geweldig !!!

Produkten zijn top en steeds snelle levering !!!! Heel tevreden klznt ,!!!!

Livraison en parfait état des produits commandés . Délai de livraison respecté

Mijn bestelling correct en snel geleverd!

Vlotte en correcte levering. Spijtig dat er toch bepaalde merken niet te koop zijn bij jullie, bijvoorbeeld het gamma van NUXE.

Top prix imbattable et service nickel

J’ai commandé ma commande je l’ai reçue le lendemain avec en plus deux échantillons donc un produit full size

tevreden!

Snelle levering !

Perfect, correct en zeer vlug!

Voor de eerste keer iets hier besteld in de namiddag en de volgende dag reeds geleverd!! Bravo!! Zeer tevreden van service en prijs!

Zeer vlotte verzending.

Een goed overzicht van alle producten. Veel keuze en goede kwaliteit.

Super snelle levering

Ik bestelde rond 14u en de dag erna kreeg ik mijn pakje al in de voormiddag aan. Ook heel goede prijs-kwaliteit!

Rapide et complet !

Le suivis de la commande était complet. J’ai reçu mon colis rapidement et complet. Service au top !

Exceptionnel

Produits exceptionnels qualité prix incroyable Livraison rapide en parfaite état et merci pour les cadeaux un plaisir de recevoir ma commande merci infiniment à bientôt

Uitstekend.

Perfecte service

Heel snel geleverd aan huis. Goede kwaliteit top

Pleine satisfaction

J'ai effectué mon premier achat en ligne chez Beauty Plaza et en ai été pleinement satisfaite. Merci pour la qualité de vos services qui n'ont pas hésité à répondre à mes questions lorsque j'en ai eu besoin.

Snelle levering en leuk gratis geschenk

Snelle levering en leuk geschenk

Snel en goed!

Alles OK, maar de verpakking was echt wel buiten proportie, dit moet zeker beter kunnen.

Simpel om te bestellen, correcte afrekening en producten zeer goed ingepakt. Beste al jaren bij hen.

Snelle, vlotte, correcte levering aan scherpe prijzen

Trouwe klant :)

Produits capillaires Kerastase

Prix imbattables et choix immenses ! Livraison ultra rapide et service au top!

Super ervaring

kwaliteit voor goede prijs

Ik heb de produkten die ik bedtelde ontvangen. Toch is er niet aan de snelle levering zoals beloofd voldaan.

Ik ben zeer gelukkig!

Zeer snelle levering naar Brussel! Geweldige verpakking! De adviseur is altijd beleefd, reageert tijdig op het verzoek.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524EG