Korrekt en heel vlug !

Was beloofd op die bepaalde dag, en ja ondanks alles toch op tijd !! Mooi en veilig verpakt. Voor herhaling vatbaar !!

correct en heel vlug

een nieuwe ervaring die zeker een vervolg zal kennen.

Goede en service en levering

Uitstekende producten

Zeer goed.

Producten worden tijdig geleverd en altijd het juiste product.

Verkeerd product besteld

Ik heb de verkeerde shampoo en haarmasker besteld..

Produit de qualité

J'avais commandé cet article en espérant le recevoir rapidement comme indiqué sur votre site. Il n'en a rien été et en plus de cela, il n'a pas été livré où je l'avais demandé.

Service irréprochable

Bonne réactivité et efficacité.

Service impeccable

Toujours de beaux bijoux de qualité irréprochable à prix raisonnable. Service rapide et colis bien emballé. Juste un petit reproche concernant la prof de la livraison assez élevé par rapport à l’ensemble du marché.

Parfait

Vaste choix, prix très compétitifs, produits conformes à la description et livraison rapide. Impeccable.

Jammer, slechte na service

Ik vind het zeer jammer dat jullie de policy hebben dat je als zeer vaste klant een betaling moet doen om iets te retourneren. Ik heb een borstel besteld van €16 en moet €8,10 betalen om hem met verzekering terug te sturen!!!!! Jammer ik bestel nooit nog iets bij jullie. Er zijn webshops voldoende om dezelfde producten te bestellen. Jammer, slechte na service die jullie te bieden hebben. mvg Dorien Kemland

Correcte levering

Prijs kwaliteit oke.

Toujours un service impeccable

J ai déjà commander plusieurs fois chez vous et chaque fois je suis satisfaite . Il est possible de trouver presque tout ce que je recherche

Veel producten maar niet de goedkoopste.

Veel producten verkrijgbaar maar ik heb ondervonden dat op een andere site hetzelfde product een stuk goedkoper is.

Snelle levering. Een klein kadootje bij mijn bestelling, heel aangenaam, bedankt.

Snel en correcy

Supersnelle levering,was de volgende dag al geleverd.

Heel vlot

2 dagen na het plaatsen was mijn bestelling al thuis geleverd. Heel correct en netjes!

Snelle levering producten zeer goed

Très satisfait.

Un très bon choix de produits introuvables près de chez moi, un service rapide et fiable, je suis très satisfait.

Ravie

Ravie... comme à chaque fois, envoi rapide et petit cadeau

Correct

Niet altijd makkelijk in gebruik

Ik vond niet altijd alles makkelijk terug, zelfs de zoekfunctie bracht niet altijd de juiste producten naar voor

Pakje nog altijd niet aangekomen

Track and trace is niet duidelijk, pakje is nog altijd niet aangekomen na 4 dagen.

Al meermaals niet tevreden,alles wordt achteraf wel rechtgezet maar veel te veel telefonische contac

Bestel op mail kleuring art absolute7.00 en krijg 7.0 in de bus.

Grande gamme de produits de haute qualité à prix très attractif.

Grande gamme de produits de haute qualité à prix très attractif. Dommage que certains produits manquent régulièrement.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524EG