A recommander

Service ultra-rapide !

Fijn

Een heele fijne shampoo Alles was top ook de levering top goed optijd Grtjs stefi

Pakket nog steeds niet geleverd.

Ik was niet thuis, dus b-post ging de volgende dag mijn pakketje afleveren in een pakjesautomaat. Vrijdag was de track en trace plots verdwenen. Dan kreeg ik plots opnieuw een melding dat het zaterdag om 13h in de automaat geplaatst zou worden. Ook deze keer is het pakketje nog niet geleverd. Geen klachten over HBB24 zelf, maar spijtig hoe b-post te werk gaat.

Zeer snelle en correcte levering ! Voor herhaling vatbaar !

Heel veel producten te verkrijgen en vlug geleverd !

Commande d’un parfum

Livraison parfaite en moins de 24 heures. Parfait, merci

zeer tevredene

enkel ontgoocheld dat ik de medicatie niet kon krijgen, ik kon mij niet meer verplaatsen naar Sluis, daarom nam ik contact met de klantendienst. De pijnstillers zijn online in minder mate te verkrijgen, dwz dat ik volgende maand terug naar Sluis moet rijden, en daarvoor.

Goede service, duidelijke en correcte informatie over de levering.

Betaalbaar en tof met een leuk gratis geschenkje

Betaalbaar en tof met een gratis geschenkje

Heel prima

Altijd correct!

Nog nooit problemen gehad en altijd correcte en stipte levering. Groot aanbod en vele aanbiedingen.

Vlotte levering, bestelling klopt

super

vlotte bestelling en levering. Leuk dat er een cadeautje bij is.

Fantastische service

Klantvriendelijke website en super snelle service. Ook een ruime keuze in zowel producten als prijzen EEN ECHTE AANRADER

zeer vlot en correct

super !

Rapidité

Produits conformes à ma commande et livrés rapidement. Les prix sont corrects et le choix est large. Le colis est arrivé en parfait état et très bien emballé. Je recommande.

Snelle en correcte service

Snelle service, goede producten

Top!!!

Des supers produits à des prix imbattables, du choix, de la qualité et une livraison très rapide. Bref, le top!

zeer goed

vloot en juist geleverd

Ik bestel regelmatig mijn favoriete producten.

Ik koop mijn favoriete producten, de orderverwerking is altijd onmiddellijk. Ik raad ook de verscheidenheid aan productmerken ten zeerste aan. Ik raad aan.

Prima service en heel snel.

Heel makkelijk te bestellen en en heel snel geleverd.

Très bon site!

Super contente! Livraison rapide!

SUPER

Vlugger kan bijna niet echt super service

Gemakkelijk te bestellen en snelle levering.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524EG