Perfect.

Steeds tijdig en correct geleverd.

Alles snel en goed verlopen

Perfect in orde

Ruime keuze, scherpe prijs, snelle levering

Snelle levering van de bestelling

Prima service! Correct en snel

Goede en snelle service.

Vlugge en correcte levering

Alles correct en vlot verlopen

Excellent service

Très bon service , réception rapide ! Étant une pro de la coiffure jamais déçue et niveau prix je ne connais pas mieux !

Doet wat het beloofd! Aanrader!

Doet wat het beloofd! Een aanrader!

Alles geweldig in orde en bedankt voor de leuke kado

Gemakkelijke website en snel bediend

Gemakkelijke website, snel bediend

Excellent service

Excellent service, belle sélection de produits...

Super!!!

Bestelling was volgde dag al in huis. Leuke attentie bij de bestelling ☺️

Site complet

Grand choix de produits, prix attractifs et envoi rapide et soigné. Je recommande !

Produit conforme

Rapide et produit conforme

Correct, efficient en snel

Mijn bestelling werd correct en snel geleverd. Ik was aangenaam verrast door het bijgesloten geschenkje. Dank u voor de perfecte service.

Produits meilleurs prix - Service rapide - Un cadeau en prime

Produits meilleurs prix- Service rapide - Un cadeau en prime

aanrader

bestelling en levering vlot verlopen + er zat nog een fijne attentie in het pakket

Amazing

Loja maravilhosa, produto maravilhoso. Atendimento maravilhoso. Chegou rápido e ainda veio com um presentinho. O produto é muito bom, meu cabelo diminuiu o volume, não caiu. Super indico a loja e o produto. Lembrando que é de uso profissional e eu tive auxílio remoto de uma Cabelereira para passar, além de fazer um teste de mecha. Comprarei de novo.

Altijd perfecte service

Steeds kwaliteitsproducten - onberispelijke service & een verrassingscadeautje bovenop bij je bestelling. Heerlijk om jezelf te verwennen tijdens je me-time

Service impeccable

Zoals steeds: top!

Zeer snelle service. Alles netjes geleverd. En altijd een kleine verrassing erbij. Wie wordt daar nu niet blij van?

snelle en vlotte levering

zeer snelle en vlotte levering

Jammer

Ik had 2 flesjes medivita besteld. Ik kreeg een mail dat ze er maar eentje hadden en mijn geld terug stortte. Jammer want nu betaal ik de volgende keer weer verzendkosten. Ik had liever dat ze me de keuze lieten terugbetalen of na zenden. Op de factuur stond ook dat er een cadotje bij zou zijn dit was ook niet het geval

Vlugge levering alles inorde en steeds leuk geschenk aanrader

Vlug geleverd

Goed verpakt