Uitstekend !

Altijd een snelle levering en top producten aan een lage prijs !

Heel goed, snelle levering

Nodige producten goed gevonden. Veel keuze in merken. Zeer snelle levering en goede prijs kwaliteit.

Topservice !

Heel tevreden over HBB24. Online bestelling gedaan voor 4x Keune style shape wax n°57 wax hold 5 -shine 7 aan een onklopbare prijs. Op bol.com betaal je 7€ meer voor hetzelfde. Bestelling werd zondag geplaatst en dinsdag in Gent geleverd in de cubee. Mijn bestelling was ook goed en veilig verpakt. Nogmaals een duidelijk signaal dat men een groot belang hecht aan een uitstekende klantenservice.

Ok

Ok

HBB24 is een topwinkel.

Ik bestel graag bij HBB24. Kwaliteitsproducten aan betaalbare prijzen en vandaag besteld morgen in huis.

Zeer goed en rappe bediening

Snel en correct!

Aanrader

Altijd in orde. Mooi ingepakt

Heel goed ervaring!

Heel tevreden

Ik ben heel tevreden wat betreft de prijs en de levering van de goederen. Het gratis cadeau is ook leuk om te krijgen.

Bestellen via de website gaat heel vlot. De prijs lag hier en daar wat hoger dan op andere webwinkels maar het verschil is klein en er wordt een gratis attentie beloofd. De levering ging uitermate vlot. De gratis attentie kreeg ik echter niet. Vergeten waarschijnlijk...

Vlotte levering

Prijs correct. Vlotte levering. Voor herhaling vatbaar

Un large choix de produits en 24h à la maison. Parfait pour moi. Merci

Parfait et rapide.

snelle bestelling en levering ook via chat

gemakkelijke bestelling via website, aangevuld met chat voor niet-gevonden produkten op website. zeer snelle levering, perfect en veilig ingepakt en goed op aangegeven tijd bezorgd. 'k zou alleen liever nog eens naar Sluis zelf komen winkelen, maar dat zit er helaas de eerste maanden nog niet direct aan te komen.

Vlotte bestelling, snelle levering, PERFECT !!!

Helemaal tevredent !!!

Livraison rapide. Petit cadeau qui fait toujours plaisir.

Bonjour, Le petit cadeau m'a bien fait plaisir. Lors de ma première commande (la seule à ce jour), le site s'est planté lors du paiement. Sinon tout s'est bien déroulé.

Always good

Fast delivery, fair prices. Can't get any better than this.

Snelle levering!

Bestelling geplaatst en zeer snel verwerkt en geleverd. TOP!

TOUT OK

Site www = parfait. Suivi de commande = parfait. Livraison = rapide.

Perfect!

Heel snelle levering v je bestelling,

Correcte en vlugge levering.

Heel goede ervaring. Alles correct en op tijd bezorgd.

Is top product en zeer snel geleverd

Als ik terug shampoo nodig heb bestel ik deze zeker bij jullie

70 Nieuwstraat

Sluis 4524EG