Superservice

Alles correct en snel geleverd.

zeer goed

de ervaring met jullie als webshop was zeer goed daar wij zeer snel geholpen worden door een zeer snel antwoord op al de vragen die wij hadden en dat de levering nadien ook zeer ok was

Snelle betrouwbare service! Doe zo voort!

Parfait

J'ai passé commande comme je je l'ai fait vraiment rapidement et honnête jamais déçu très très correct livraison ultra rapide si je pouvais donner des point alors 20/20 tellement que c'est parfait

Correct

correcte en vlotte levering

Product was deels uitgelopen in de dop

De wax was voor een klein deel uitgelopen in de dop. Gebruik reeds jaren deze paste. Dit heb ik nog niet voorgehad. Ik raad de wax zeker aan daar het een goed product is.

Goeie service

Snel en correct.

Alles goed verlopen, vlotte levering.

Alles in orde, vlotte levering.

Alles perfect verlopen

Heel aangenaam om een extra cadeau’tje in de box te vinden

Très bien

très bonne

toppie

Snel ter plekke ,keurig verpakt.

super

zeer tevreden over jullie service en aanbod ! De website vind ik wel niet zo duidelijk en toegankelijk, voor mij is het gemakkelijker dat de producten per merk geordend staan met het volledige aanbod .

Zeer snelle service

Ik heb mij bestelling correct en snel ontvangen, samen met een leuke attentie!! Bedankt

Hier bestel ik vaker!

Heel snelle levering, uitgebreid gamma, veel korting!

Snel geleverd, goed verpakt, leuk cadeautje!

Snel geleverd, goed verpakt, leuk cadeautje!

Top du top

Produits au top et service de livraison rien à redire Je recommande

Heel correct

Heel tevreden

Vandaag besteld en morgen in huis

Perfecte levering

Geen opmerking. alles dik in orde.

Snelle en correcte levering

Steeds de producten ontvangen de dag na bestelling

Impeccable

Commande reçue le lendemain ! Produits super et petit gel douche offert ☺️

Voor 17 u besteld en de dag erna geleverd ,das top! En dan ook een leuke verassing in de doos..keileuk.

Bestelling nog steeds niet aangekomen

Er werd mij woensdag gezegd dat als ik mijn bestelling voor 17 u plaatste ik deze de dag nadien thuis zou ontvangen. Ik heb de bestelling tot op de dag van vandaag nog steeds niet ontvangen. Er is nochtans altijd iemand bij ons thuis. Ik hoop dat de bestelling nog zal toekomen!

De verkopster waren vriendelijk en behulpzaam

Rapide mais pas très écologique

Livraison rapide. Dommage que la possibilité de faire un commentaire a été enlevée du site. Je reçois toujours un cadeau alors que je souhaiterais être la plus écologique possible. Donc pas de cadeau et pas de bulles plastiques pour le packaging. Mais plus moyen de le faire savoir

70 Nieuwstraat

Sluis 4524EG