Livraison très rapide

Dommage d'avoir presque 5€ de frais de port alors que quasi partout c'est offert.

Aanrader!

Kwalitatieve producten en zeer snelle service

Geen klachten

Correcte levering. Snelle service

Eerste keer besteld, maar super tevreden snelle levering en nog een gratis geschenkje

Super behulpzaam

Goed geholpen blij mee

Commande approuvée

Produits correspondants à ma commande et à bon prix

Vanuit België bestellen is niet eenvoudig

Het was nu de tweede keer dat ik bij jullie bestel en ook deze keer had ik problemen op het eind van de bestelling, de stap voor het betalen gaat niet door. Telkens opnieuw krijg ik een melding dat het land fout is "België". Het systeem wil dit niet aannemen! Zonder een mailtje te sturen naar de klantendienst kan ik dus niet bestellen, zij moeten dit telkens voor mij in orde brengen met als resultaat dat ik altijd een dag later kan betalen, wat dus ook zorgt voor een dag extra wachten op het materiaal. Los daarvan kan ik ook mijn huisnummer 1 b niet correct doorgeven, het systeem neemt dit ook niet aan... Met vriendelijke groeten, Els

Vlot

Zeer vlot en correct

Directe en correcte levering.

Heel gelukkig!

Altijd correcte service

Reeds geruime tijd bestel ik hier mijn producten . Steeds een ruime keuze aan scherpe prijzen en snelle levertermijn . Topservice en opvolging bij eventuele naleveringen of terugbetaling .

Correcte en vlotte levering

Super !

Service rapide et parfait

Je ne connaissais pas ce site et via ma fille j’ai commandé et le service était rapide et parfait

SUPER

Très très bien . Livraison hyper rapide merci beaucoup.

Très efficace et sérieux

Parfois j'ai des difficultés avec le site, je cherche un produit, et ce n'est pas toujours parfait, il saute dans endroit à un autre, et c'est difficile. C'est le site pour recherche qui ne fonctionne pas bien. Maintenant, le suivi est très bon, et sérieux.

Topproducten

Topproducten aan kleine prijzen, snelle levering , super !

Aanrader!!!

Snelle levering , goedkoopste prijzen, altijd de juiste artikelen en een presentje in het pakket! Een zeer tevreden klant.

Snelle service.

Snelle service !

Excellent service

Un service impeccable et rapide.

Tevreden

Gevonden wat ik zocht, gebruiksvriendelijke website, vlotte betaling. Ok prijs met een cadeautje erbij! Volgende dag geleverd. Ik vermoed een Brugs contact. Bravo! Kathleen Bertier

Choix,rapidité, efficacité

Très bien

Parfaite

Correct

Mijn ervaring met hbb24 was zeer goed, correcte en snelle levering van het product en aangenaam verrast met het cadeautje dat erbij zat.

Livraison rapide et soignée !

Livraison en temps et heure!

Au top!

Livraison très rapide et produit correspondant. Service après-vente aussi très rapide.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524EG