Na 5 dagen is mijn pakje nog niet toegekomen !!

Wil u het pakje opnieuw verzenden of geld terug storten aub

Plus jamais site à évier

Photos qui ne correspondent pas au produit reçu. Photos ancienne version du parfum qui a changé. Service client incompétent Site à évier pour ses informations trompeuses et service incomplet incompétent.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Correcte en snelle levering.

Ik ben uiterst tevreden .

Vlotte levering van goede producten

De producten werden vlot geleverd en kwamen in goede staat aan. Ik ben fan.

Your service is so good I get my parcel very soon thanks

It's my first time buy online with you it's really satisfying

• Nous recommanderiez-vous? Non

Correct en zeer snelle levering

1e maal bestelling geplaatst

Top ! Snel en correct

teleurstellend

De eerste keer dat ik een bestelling heb geplaatst was de inhoud niet compleet ttz er stak een flacon leeg in de doos . Nu onlangs geef ik weer een bestelling door de post wil mij het pakje leveren en wat bleek er was terug iets aan de hand het karton was gangs nat het was terug beschadigd waardoor ik de colli heb gewijgerd en terug heb laten sturen . Maar tot op heden nog geen nieuws ontvangen .Graag zou ik toch mijn bestelde artikelen willen ontvangen want het is wel van de bankrekening afgegaan.Het is spijtig want de produkten die ik had besteld zijn wel ok .

Alles top zoals altijd!

Heel goed!

Rappe levering en verzorgt, en nog dat cadeautje

Rappe levering, verzorgt, en nog die attentie die aangenaam is waarvoor dank en voor alles

Livraison

Produits livrés dans un temps record et dans un état irréprochable

rien à re dire, satisfaite du service !

rien à dire .

Produits de soin pour cheveux

Rapide et sérieux!

Parfait

Rien à dire, tout est parfait.

Zeergoed

Ben steeds zeer tevreden over wat ik bestel en geleverd krijg.

Heel tevreden

Heel tevreden.

levering is ok, maar...

ik heb bij u een flesje Fahrenheit van Dior besteld, mooi verpakt en het dopje die het verstuivertje beschermt is daar niet af te halen,

❤️❤️❤️

Dit is mijn favoriete online winkel! Ze zijn de beste, er is altijd een cadeau voor elk van mijn bestellingen!

Rapide

Comme la 1ere fois, commandé le matin, reçu le lendemain, merci

J’ai beaucoup hésité avant de commander au vu des commentaires négatifs mais je me suis lancée quand même et pas déçue, livraison rapide et intacte.

correct en accuraat

de bestelling werd onmiddellijk afgeleverd bij het op de website aangegeven koeriersbedrijf

snelle en correcte levering

Producten mooi verpakt, gevolgd door een snelle en correcte levering.

Uitstekende service, snelle levering

Ik stond versteld van de snelheid van leveren. BeautyPlaza is een fijne plek om te shoppen, makkelijk om je weg te vinden in de webshop. Snelle levering en heel betrouwbaar!

Flesje was niet goed gesloten waardoor er ongeveer een 3cm uitgelekt is!! Wel een snelle service!!

zeer goed product

ik kocht dit product als cadeau voor mijn dochter. Dit is het enige product dat werkt voor haar tegen acne. Vlotte service. prijs/kwaliteit is goed. Snelle verzending

70 Nieuwstraat

Sluis 4524EG