goed product, snellz levering

Goede haarverzorging voor een redelijke prijs.

Ik vind de shampoo en conditioner van Redken, zonder silicone en parabenen, SUPER! Ik vind het cadeautje dat ik krijg ook heel leuk!

Vlotte bediening

Vlot

Altijd al oke

Altijd goeie producten en goed van prijs

snelle service

Normaal is het altijd top maar deze keer was mijn bestelling helemaal onder de shampoo! Ik kreeg een bus shampoo 1l van Redken met kapotte dop die was dichtgeplakt met gewone plakband waardoor die was uitgelopen! Ik kreeg er ook geen pomp bij wat anders wel zo is, jammer....

Zeer vlugge bestelling had

Alles zoals gewenst en snel geleverd

Alles naar wens

Top! Rapide et prix compétitifs!

Super site que je recommande pour la rapidité de livraison et pour les prix intéressants.

goede servies

ik bestel een een dag later heb ik mijn pakje heel erg verzorgt

Prima snelle levering

Très satisfaite de mon achat

Très très bon produit je suis entièrement satisfaite

Très contente

Super contente aussi bien des produits que de la rapidité des envois de commande. Au passage merci pour le cadeau;)

Packaging ouvert à l'arrivée et flacon quasi vide...

Le packaging était totalement explosé lors de l'arrivée du colis. Tout le produit avait coulé hors du flacon et j'en ai donc perdu la quasi totalité. Cela est peut être lié au transporteur mais pour le prix que ça a coûté, j'espère en récupérer un nouveau...

• Nous recommanderiez-vous? Non

zeer vlotte en correcte afhandeling

ruime keuze aan producten vlotte selectiemogelijkheden goede informatie correcte afhandeling en levering

Snelle levering en gratis cadeautje

De producten waren zeer snel thuis geleverd. Alle producten waren in perfecte staat. Er zat ook een geschenkje bij de bestelling (2 x douchegel).

Veel keuze, interessante prijzen, snel geleverd.

Je recommande ce site

Beaucoup de choix et des prix très intéressants Livraison rapide et mes produits étaient bien emballés et sont arrivés en parfait état

Heel tevreden

Mijn bestelling is heel snel en correct geleverd. Het gratis geschenk was een leuke bonus!!

Super producten

Shellak eenvoudig aanbrengen. Mooi resultaat

Heel goede service

Ontzettend goed

Al meerdere xxx besteld en altijd goed geleverd ingepakt en een klein cadeautje erbij . Prijs kwaliteit ook top:) een tevreden klant:))

Prettige samenwerking!

Zuivere en vlugge levering.

Snelle reactie, vriendelijk antwoord, vlug besteld! Prima!

Snelle reactie, vriendelijk antwoord, vlug besteld! Gewoon prima!

Mooi produkt!

Goeie kwaliteit

Produit ok mais pub mensongère

Produits bons, prix aussi par contre pas reçu le cadeau indiqué, aussi bien à la commande que sur le bon de livraison donc décevant à ce niveau. Livraison en 5j wk compris

70 Nieuwstraat

Sluis 4524EG