Goede producten en snel geleverd

Goede producten en snel geleverd

Snelle correcte service

Snelle correcte service

Rapidité et sérieux dans le traitement de la commande

Facilité pour commander, rapidité de livraison. Commande et délai respectés.

Grote keuze van producten aan mooie prijzen

Grote keuze aan producten van bekende merken, snelle levering, veel goedkoper dan in de winkel.

Altijd in orde

Correcte en snelle levering. En het cadeautje is steeds een verrassing.

Service should be improved

Website and products well presented and site user friendly. Languages on website don't work as my preferred language is English. Site very slow in terms of searches and ordering

perfekt

zeer tevreden

Zeer snelle levering bedankt

Zal zeker nog iets bestellen bij jullie .

Toppertje!

Een mooie extra korting gekregen, bovenop de andere korting op sommige producten. Altijd vlugge levering met een extra cadeautje.

Vlot bestellen, eerlijke prijzen en snelle levering

Ik ben een zeer tevreden klant, elke bestelling loopt vlot van begin tot einde . Ook altijd een extra productje van eigen makelij in de bestelling.

Niks op aan te merken

Bestellen ging zeer vlot. De website is handig en de bestelprocedure duidelijk. De producten waren goedkoper dan elders, werden 2 dagen later geleverd, en er zat zelfs een cadeautje bij.

Très bonne expérience

Commandé dimanche reçu mardi...génial ! Commande complète et correcte plus un petit cadeau, merci

Vlugge levering

Vlugge levering

Steeds in orde

Correcte levering spijtig dat Bpost drie dagen te laat kwam en ik bericht kreeg dat ik pakje moest gaan afhalen in het postkantoor, niet de bedoeling dus, En nochtans waren wij thuis…

Professioneel, snel en duidelijk

Duidelijke en vlotte website. Overzichtelijke pagina's, uitgebreid assortiment. Concurrentiële prijzen. Snelle levering en steeds met een leuke attentie erbij.

Zeer snel geleverde topproducten

Ik kocht vroeger zelf in de winkel maar door corona was de verplaatsing niet mogelijk en koop nu enkel nog online..zeer groot gamma met topproducten en ben zeer tevreden van jullie dienstverlening..zelf het kleine geschenkje is leuk steeds bij je bestelling…mvg

Service

Zeer goede service.

Wisselend

Mijn eerste bestelling verliep prima. Ik deed een bestelling op 23 augustus en die blijft in 'verwerken' staan.

Een eerste heel positieve ervaring met Beauty Plaza!

Ik plaatste een eerste bestelling bij hen en deze werd heel correct,snel en met de grootste zorg afgehandeld. De leuke attentie die ik bij de bestelling kreeg werd heel erg geapprecieerd. Ik zal hier zeker nog bestellen uit hun uitgebreid gama. Overzichtelijke en duidelijke webshop ook.

Snel geleverd, goede producten

Fijn om bij jullie shoppen

Fijn om bij jullie shoppen

Zeer goede service

Ik kreeg mijn fles parfum toegestuurd maar deze had gelekt en ik kreeg gelijk een handzeep ter compensatie toegestuurd, top!

toujours pas recu ma commande

ou est ma commande ???

• Nous recommanderiez-vous? Non

Super ervaring

Het product die ik aangekocht ben ik super tevreden van alleen altijd spijtig dat je maar 1 staaltje krijgt.

J'aime beaucoup les produits et leurs promos

Ça prend beaucoup de temps pour la livraison, avant c'est était mieux et plus efficace, dommage

70 Nieuwstraat

Sluis 4524EG