Sterke prijzen en top levering!

Het is steeds fijn als je je lievelingsproducten kan kopen aan scherpe prijzen! Bij een online bestelling heb je ze in een mum van tijd in huis!

Zeer goede kwaliteit.

Zeer goede kwaliteit. Stipte levering

Snelle, correcte service!

Bij HBB24 is er altijd een snelle en correcte service. Ik ben grote fan!

Sérieux

Service serieux

Voordelige prijzen en super snelle levering

Wel wat problemen om in te loggen op de site dus besteld als gast maar even snelle levering! Binnen de 24 uur.

Reçu dans les temps

Bon produits

Livraison puisque rapide !

Super contente des produits que j achete sur votre site ! Toujours impressionnée de la vitesse de la livraison ! Je recommande !

Altijd correcte levering

Vandaag besteld en de tweede dag af te halen of wordt het thuis geleverd. Super content

Levering producten was in orde maar gratis cadeautje zat er niet bij.

De prijzen zijn interessant. De levering is er snel. Het gratis cadeautje ontbrak.

Snelle levering!

Top levering!

Pas reçu la livraison à ce jour

Vous m'envoyez une note pour demander mon avis mais je n'ai pas encore reçu mon colis.

Uitstekend en correct II 8

Vlotte levering. Bij een ontbrekend product, wordt men per e-mail verwittigd en geld terug

Super Service

Snelle levering , vlotte bestelling kunnen plaatsen . Goed verpakt met een leuk extraatje. Ik bestel zeker nog eens mocht het nodig zijn .

Service clientèle au top

La personne du service clientèle est très aimable et très dévouée Je recommande

Correct op tijd geleverd prima service

Professionnalisme.

Produits livrés en temps et heure et aux prix très compétitifs.

Goede ervaring bij mijn eerste aankoop.

Ben tevreden over mijn eerste ervaringen met deze firma. Vlotte en correcte afhandeling.

Colis non accepté car endommagé (l'un des produits coulait)

Le colis n'a pas ete accepté et donc renvoyé à l'expéditeur car il était endommagé ... l'un des produits coulait manifestement et la boite était humide ! Du coup déception ! J'espère recevoir rapidement un nouveau colis au minimum aux mêmes conditions!

Onbetrouwbaar bedrijf

Bestelling geplaatst en betaald op 10/12/2020 bedoeld als presentje voor mijn vriendin onder de kerstboom Melding gestuurd op 24/12/2020 (wanneer wordt er geleverd ?) Bericht retour dat levering zal plaats vinden tussen 25/12 en 31/12 Per 2/01/2021 nog steeds niets ontvangen

Grand choix de produits et bon prix

HBB24 fournit une large gamme de produits de qualité, un service de livraison rapide et des prix compétitifs ! Je recommande à 100%

Parfait rien a dire, livraison ultra rapide

Blij met de producten

Het zijn goede producten.

Livraison toujours pas effectuée

Traitement de la commande : 5* Rapport qualité prix : 5* Suivi de la commande : 5* Livraison : 0* Commande réalisée le 28.12 Mais toujours pas livrée ! Suivant Bpost 2 jours ...... Mon œil !

• Nous recommanderiez-vous? Non

Zeer goed, snelle levering als altijd.

Zeer tevreden, bestel al jaren en steeds correct verpakt zn snelle thuislevering.

snel en alles ok

snel en alles korrekt