Livraison rapide et parfaite

Livraison très rapide des le lendemain et bien emballée et correcte

Perfect!

Grote keuze , correct geleverd aan gunstige prijzen

Grote keuze, correct geleverd aan gunstige prijzen

Service prompt et irréprochable!

Commandé avant 17 heures, livraison le lendemain.

Facile de commander, bon suivi et réception de colis

Souvent facile de trouver ce qu’on a besoin et facile de commander

Heel goed en snelle levering

Goede producten, super snelle levering, het gratis cadeautje dat er bij zit is altijd top!

vlot en snel

Alles verliep vlot en een snelle service

Voor mij een vraag

Wij kunnen niet bestellen op de site en prijzen zien. We moeten het doen met een e-mail. Kan het anders voor particulieren ???

Super snelle levering

Très contente

Deuxième fois que je commande chez vous, très contente de trouvé mes produits préféré à bon prix et service rapide merci

Promesse tenue !!! Parfait à tous points de vue

Livraison en moins de 24h pendant période de fêtes, envoi soigné, conforme à la commande ! Société très sérieuse ! Je recommande les yeux fermés !

Een aanrader

Grote keuze, goede prijs, de beste merken, snelle en verzorgde levering. Een echte aanrader.

Je recommande

J'ai commandé à 2 reprises et satisfaite des produits et de la livraison (reçu également 1 crème pour les mains gratuite)

Alles is uitstekend!

Alles is uitstekend, want snelle service, cadeautje, overzichtelijke website, makkelijke betaling, goede communicatie!

De bestelling is correct toegekomen, de producten zijn goed

Ik ken de producten opdat de kapper deze ook gebruikt. In mijn ervaring zijn het de beste producten voor mijn haar

Duidelijke site, vlugge levering, Via Bpost. niet via NL. de Belgen laten werken!

Alles correct uitgevoerd

Correcte uitvoering van mijn bestelling

Parfait !

Très bel emballage cadeau, livraison rapide !

Rien a redire

Commande reçu le lendemain. Impeccable.

Rapide

Produits conformes

Site très explicite! Très vite, on sy retrouve!

Je commande très régulièrement chez HBB24 depuis le confinement car avant j'effectuais mes achats en boutique. Un soir, j'ai fait une commande et le lendemain, j'avais mon colis chez moi.

top!

snelle levering, goeie prijs: geen klachten!

Service très rapide et de bonne promotion

Content

Prima service en goede prijzen. Alleen jammer dat het gratis geschenk altijd hetzelfde is... bestel regelmatig en heb hierdoor al een voorraad douchegel en handcreme

70 Nieuwstraat

Sluis 4524EG