Correcte verwerking

Altijd tevreden

Bestelling en levering snel en verzorgd

Bestelling site makkelijk en ook betaling verloop zonder enig probleem, het is elke keer een snelle levering en is verzorgd.

Zeer vlotte levering

Je pakje wordt de dag na je bestelling geleverd, steeds met een fijne attentie erbij.

Goede service en snelle levering

Duidelijke webshop met een goede service en snelle levering top producten

Société sérieuse, rapide, parfait

Impeccable, livraison rapide, emballage parfait, application de commande au point, tout est parfait et je vous remercie infiniment.

Hyper satisfaite

Colis reçu dans le délai, produits au top . Service rapide.

Efficace

Prix raisonnable. Efficace et rapide

Top producten voor het zeer goede prijs!!!

Website is zeer toegankelijk. Zeer overzichtelijk en alles wijst zichzelf. Ook een zeer snelle levering, meestal binnen 2 dagen. Een cadeautje is natuurlijk altijd leuk om te krijgen. Producten zijn, in vergelijking met een kapsalon, zeer goedkoop.

heel vlotte levering!!!!

heel vlotte en correcte levering

in orde

in orde

Veel keuze, zeer vlotte levering en correct

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering!

Snelle correcte service

Zeer snel geleverd, correcte behandeling

Tres bon service

Envoi rapide et service impeccable

Service au top

Produits nickel et livraison au top

Globalement bien !

Franchement le site est bien fait. Il est facile de trouver les produits recherchés et le choix est vraiment large :) Je proposerais juste quelques petites améliorations du style : noter la composition complète des produits pour ne pas se faire surprendre pas certaines publicités mensongères de certaines marques qui proposes des produits sans sulfate et bio qui n’en sont pas vraiment. :)

Zeker ok

1 puntje jammer: 1 besteld product (zalf tegen koortsblaren was bijna verstreken...

Rapidité efficacité

Très bon site,bcp de choix,prix avantageux,et super rapide commander aujourd’hui,recevez le lendemain !!!

Service rapide

Très satisfaite

Service au top

Livraison rapide , j'ai reçus ma commande le Lendemain ! Et produits bien emballer et sympa le petit cadeau en plus .

Zeer snelle levering

Rapide

Service très rapide Articles conformes à la commande Grande qualité de produits Merciii

Geweldig!

Goede service en advies en snelle levering!

Vlotte correcte levering.

Vlotte correcte levering.