Snel en correct

Geen opmerkingen

A recommander

Site clair et large choix de produits. Prix attractifs. Envoi très rapide. A recommander sans hésiter

Correct

Correcte levering

Snelle levering, goede prijzen

Zeer trage levering?

Nog steeds geen levering terwijl er op de site werd vermeld dat het 'morgen in huis' was. Erg jammer want het was een cadeau...

Commande en attente

Bonsoir, vous me demandez mon avis pour une commande toujours en attente... J'ai envoyé un mail au service clients, sans réaction... Déçue

• Nous recommanderiez-vous? Non

Excellent

Très bon service

Très contente du choix proposé

Service rapide et de qualité.

Très satisfait

Très satisfait des produits très contente et livrais très vite sa fait plaisir merci

Top produkten en snelle levering zeker een aanrader

Zeer snelle dienst

Assez rapide malgré les circonstances particulières

Choix et prix attractifs

Heel vriendelijk, vlotte antwoorden, uitleg en snelle afhandeling.

Heel tevrede

Correcte en snelle levering

uitstekend!

Na een foutieve bestelling door mezelf is er snel en correct het juiste product verstuurd. Ook het mailverkeer is vlot en correct.

Les meilleurs produits à prix imbattables!

La livraison est toujours extrêmement rapide et les produits sont bien protégés (jamais de casse).

Snelle, vlotte en correcte afhandeling.

Vlotte, snelle en correcte afhandeling- interessante prijs.

Al paar keer besteld telkens zeer tevreden

Geweldige service

Ik heb 2 flessen shampoo (Redken oil detox) gekocht en was zeer tevreden over de levertijd en het product ook. Ik raad deze site aan, aan al mijn kennissen en vrienden en familie

Vlotte service en leuke acties

Leuke kortingen op giftsets. Leuke gift gekregen en snel en netjes verpakt geleverd.

Excellent service

Je suis très contente d'avoir trouvé une source des merveilleux produits Floris hors du Royaume-Uni et à des prix comparables. Le paquet est arrivé en quelques jours à peine et joliment emballé. A bientôt donc!

supper

Supper snelle bediening en een heel vriendelijke bode Dankjewel

Choix important de produits et rapidité de service

Excellente experience, je fais confiance à ce site

Goede website, veilige betaling, SNELLE levering, goede info en track & trace

Zeer goede service

Alles is zeer goed verlopen Goede opvolging van bestelling en verzending. Zeer duidelijke communicatie Zeer aangenaam als klant Mvg

70 Nieuwstraat

Sluis 4524EG