Snel , correct

Ben ik heel tevreden over ,

de nieuwe opbouw webshop is niet beter geworden

bestellen via de nieuwe layout van de webshop is niet verbeterd tegenover vroeger , de aankoop-bestelling-betalen-afhandelen-verzenden-leveren is zoals altijd prima , grt Eric

Produits au top

Expédition rapide, prix défiant toute concurrence. Produits de qualité.

Snel en correct en nog een verrassing erbij.

Snel en correct en nog een verrassing erbij.

Voordelige prijzen voor topprodukten! Elke keer ook een extra en leuk cadeautje, waarvoor hartelijk dank.

Snelle levering en bij contact met de klantendienst ook snel antwoord en zeer vriendelijk.

prijs/kwaliteit perfect

prijs /kwaliteit perfect Vlotte en snelle levering aanrader

zeer snelle en correcte service

Ondanks de drukke periode kreeg ik mijn bestelling geleverd de dag nadat ik de bestelling plaatste. De producten zijn correct, de prijs onklopbaar en ik kreeg er nog een leuk cadeautje bij. Top!

Très rapide, emballage nickel, prix attractif et petit cadeau à la clé. Merci beaucoup

A recommander !

A recommander ! Très rapide, 3jours plus tard j’ai reçu tout mes produits. Produits de coiffure à un prix très attractif ! De plus on reçoit un petit cadeau à chaque commande.

Zeer goed en zeer tevreden

Ik vind het een verschrikkelijk super product, echt zeer tevreden over ! Een echte aanrader !

super ++

content de ma commande de produit

perfect .

Duidelijke beschrijving van het product, gemakkelijk te bestellen en supersnelle levering . kan niet beter .

Déjà notifié notre plus grande satisfaction.

Elle se répète depuis plusieurs mois et le niveau de satisfaction est immuable. Si cela persiste dans ce sens la fidélité client est bien entendu garantie. Bravo.

ZEER GOED

alles correct verlopen

Reliabale store

That was my first order for beauty things. I think I will order all that staff from this store in the future. They are reliable, fast in delivery and as a gift sent me a hand cream . Thanks

Supersnelle verzending, ruim aanbod en correcte prijs.

Een aanrader!

great service and products/prices

great service and very nice offers of good quality products

uitstekend

Uitstekende service

Livraison rapide et très bons produits

La livraison est rapide. Les produits très bien emballés et très bons. Et petit cadeau en plus dans la paquet :)

Snelle levering Leuke cadeau Prijzig Zeker aan te raden

Très serieux

Très bon produit aux prix très intéressant

Très professionnel

Commande facile et rapide

Rapidité y efficacité

Rapidité y efficacité merci

Très contente de mon colis

Livraison rapide

70 Nieuwstraat