Beste webwinkel van de BeNeLux!!

snel en makkelijk te bestellen.

Very good service

Fast and good service! I like that always they send a small gift.

Klantvriendelijk en correct

Had product besteld dat niet meer op voorraad was en kreeg heel snel al een mail hierover . Ook mijn geld was super snel terug gestort ! Perfecte service en heel klantvriendelijk! Doe zo verder ! Ps : de cadeautjes zijn ook altijd leuk om te krijgen

zéér tevreden

duidelijke en overzichtelijke website, goede prijs en kwaliteit

Snelle en correcte levering...top !

Prima service en prima produkten

Snel en correct

Snelle verzending, bestelling is steeds in orde, mooie kortingen

In orde

Liefst altijd dezelfde persoon hebben zou beter zijn. Deze persoon weet dan gemakkelijker wat U wenst . Ik zou liever altijd dezelfde persoon hebben om per mail te bestellen. Met dank !

Super contente de mes achats !!! Je recommande

C'est une amie qui m'a fait connaitre HBB24. Et j'en suis très satisfaite. Rapport qualité excellent, produits au top ! Je recommande sans hésitation HBB24 Livraison rapide, produits de qualité.Merci

Positieve beoordeling, zonder twijfel ... Toch deel ik mede dat wanneer jullie een cadeautje beloven bij de afrekening van de bestelling, jullie de belofte moeten houden. Bij levering geen cadeautje in de doos. Het gaat me niet om het cadeautje maar eerder om het principe.

top

Ik ben altijd tevreden

Spijtig nu laatste keer potje moeten terug sturen. Was geopend.. Hopelijk krijg ik vlug nieuwe.

Super rapide

Rapide

Zoals het hoort

Aangenaam

Goede en snelle service!

Goedenen snelle service

super service!

ruime keuze met een snelle levering

ruime keuze, gemakkelijke website en zeer snelle levering

Excellent

Prix très avantageux et envoi rapide

Très bien

Livraison rapide

snel geleverd, goed verpakt, alles in orde.... minpuntje blijft de website die onduidelijk is

Heel leuk met die extra cadeautjes erbij!

Très professionnel et aussi très rapide.

Je suis super contente du produit, super résultat.. Je l'utilise depuis 3 ans et je ne voudrais plus m'en passer...

Goed ontvangen

Ok