Rien à ajouter

Je suis vraiment très satisfait de la qualité de votre service, de la rapidité de vos livraisons et de l’esthétique de vos emballages. Merci beaucoup !

Alles snel geleverd aan een zeer goede prijs

Ik ben zeer tevreden over de goede service, mijn bestelling werd zeer snel geleverd, de prijzen van de producten zijn heel scherp, en er zat bovendien nog een handcreme cadeau bij mijn bestelling

Correcte verwerking van de bestelling

Ruime keuze aan producten, vriendelijke klantendienst. Bestelling kan gevolgd worden, snelle levering.

Tevreden over de gehele lijn

Super, prijs is ok.

Geen enkel probleem gehad,zeer vlotte service, ook van bpost.

Geen enkel probleem gehad, vlotte service, de dag na de bedtelling al het pakje in de bus, dus ook zeer vloote service van bpost

Rapide et eficient

Rapide et eficient

teleurstellend

op single day wil ik bestellen aan 11% korting. 1 van de producten is op mijn lijstje is niet in voorraad. Ik krijg de volgende dag een mail van beschikbaarheid en plaats mijn bestelling. Ik krijg de korting niet meer. Heb hier een chat over gestart en kreeg teleurstellende antwoorden.

Toujours pas encore reçu ma commande comment évaluer......??

Pas encore reçu la commande

• Nous recommanderiez-vous? Non

deze bestelling heel slecht

heb 10/11 bestelling geplaatst en nog steeds niet geleverd is waarschijnlijk verloren gegaan bij be post zou al vandaag in een post afhaalpunt moeten liggen maar nog steeds geen bericht gekregen;

Het bedrijf voldoet aan mijn wensen!

Correct geleverd in stevige verpakking! Het bijgeleverde geschenkje was een leuke verrassing!

Alles was naar wens ...gewoon wel 4 dagen moeten wachten op levering via Bpost .

rien à signaler merci beaucoup

Tout à fait acceptable ,

ok maar wens mijn factuur

Beste, Is het mogelijk om mijn factuur nogmaals door te mailen? Deze zat niet in bijlage. Mvg Elien Bogaerts

Service impeccable

Déjà plusieurs commandes et toujours sans problème et rapide. Bon suivi

Très professionnelle et livraison très rapide ! Rapport prix qualité excellente !

Heel betrouwbaar

Je kunt gemakkelijk iets bestellen. En binnen een paar dagen heb je het al. En voordelig. Ben er zeer tevreden mee.

Was er vlug en dank voor t cadooke

Zal vaker bestellen dank u

Snelle levering, correcte prijs. Top

Snelle levering, correcte prijs. Top

Prima service !

prima service !

uitstekende service

uitstekende service

Altijd tiptop.

Altijd tiptop en snel! Heb dit reeds tegen vele mensen verteld b

Vlot!

Altijd een snelle levering!

Alles top en goed gekeurd

Alles vlot verlopen en een top product

Très bon

Rapidité de livraison rapport qualité prix super

70 Nieuwstraat

Sluis 4524EG