Levering perfect in orde.

Levering perfect in orde.

snelle en correcte service

producten op voorraad en direct leverbaar

Efficient

Prima eerste ervaring

een goede service

alles netjes verpakt en geleverd, snelle en goede service, opvolging

Vlotte en correcte levering

Super rapide et fiable

Top qualité

Rapide et efficace

Commande reçue rapidement avec en prime un petit cadeau. TOP ! MERCI

Ik ben heel tevreden!

Parfait

Rien à redire

Super snelle levering, goede prijzen!

Zeer snelle levering

Heel positieve ervaring.

Geweldige en snelle service.

Snelle service. Producten waren ik zeer goede staat. Binnen 3 dagen waren mijn producten bezorgd!

Snelle service aan correcte prijzen

PRIMA

Goede en snelle service

Mijn bestelling op maandagnamiddag geplaatst en op woensdagvoormiddag al ontvangen! En dat in tijden van corona. Mijn bestelling was ook super goed verpakt zodat hij veilig kon toekomen. Ik zal in de toekomst zeker nog bestellingen plaatsen bij jullie

Délai super. Marchandise OK. Petits kdos en plus extra vu le montant de la commande

Ai passé commande de parfums Fragonard..

Levering na 2 dagen super

Correcte en snelle uitvoering

Geen opmerking

Alles ok

Super rapide

Exactement l’article que je voulais et en plus on a droit à une petite crème des mains offerte. Livraison deux jours après. Top du top

Conforme aux informations du site !

Service très rapide : colis reçu dans les 24h même en cette période de coronavirus ! Articles conformes à la présentation !

uitstekende dienstverlening

Beste, Het was weer een fantastische ervaring om bij jullie te bestellen. Bij het stellen van een vraag hadden wij direct een antwoord. Bestelling is heel vlot gegaan. Vandaag besteld en de volgende dag waren mijn producten al geleverd. Voor herhaling zeker vatbaar en ik zal jullie aanbevelen bij anderen. Bedankt voor de vlotte behandeling. Groetjes, Nicole

Goede en snelle service

Product, kwaliteit en prijs vallen best mee. Snelle service en goed verpakt. Ik ben zeer tevreden en is voor mij een vaste onlineshop. Zeker een aanrader voor mensen die goede kapoersproducten zoeken. TOP

Livraison très rapide

Envoi rapide et produits au top

vlugge levering

stipte uitvoering