Super snelle levering, zelfs zo rap hadden we niet verwacht

Super!!!

snel geleverd

cadeautje extra is leuk

rapidité livraison

super

Goede aanbieding en snelle service!

HBB24 heeft een heel uitgebreid aanbod aan merken en steeds goede aanbiedingen. De service is heel snel en de klantendienst werkt vlot en betrouwbaar! Ik bestel hier al jaren en zal dit zeker blijven doen!

Zeer snelle levering. Goede prijs

Snelle ,levering en kwaliteitsvolle producten.

mauvaise

je n'ai pas reçu la preuve de l'envoi de mon colis Où est -il?

• Nous recommanderiez-vous? Non

Handige website en snelle levering.

Ik heb op een paar minuutjes mijn bestelling geplaatst en de dag nadien werd het al geleverd.

delivery different from the one mentioned On the site

Usually the order came the day after placing the order now it came in 2 days.

Excellent

Sèche cheveux parlux, top qualité, avec un petit cadeau dans le colis. Vraiment satisfaite !

Zeer vlot

Vlotte manier van bestellen, afhandeling, betaling! Met een leuke attentie in de doos

Ik ben enorm tevreden.

Ik had nog nooit gehoord van HBB24 maar via via ben ik bij jullie terecht gekomen. Jullie producten zijn goedkoper dan bij de kapper zelf en dat scheelt toch ook weer in mijn portemonnee. Feit dat jullie de dag na de bestelling leveren is ook een grote plus. Bijgevolg kan ik alleen maar positief zijn en zal ik in de toekomst nog bij jullie bestellen.

Prima service.

ok

Correct en op tijd geleverd

Perfecte levering

Alles is goed verlopen en snelle levering!

Livraison ultra rapide

Je n’ai pas l’habitude d’acheter sur internet. Ma commande m’a pris un temps fou. Ne suis pas arrivée à trouver la potion 9 (sérum) de la marque Sebastian.

Uitstekende service

Zeker de beste prijzen voor professionele producten

Fijne producten, bijzonder snel geleverd!

Performante haarborstel van Christophe Robin, die mijn fijn & dun haar zacht uitborstelt. Borstel werd na bestelling 's anderendaags al geleverd!

Vlotte service, grote keuze, scherpe prijzen

Vlotte service, grote keuze, scherpe prijzen

Gewoon super! Alles was naar wens.

Dit is niet de eerste keer dat ik bij HBB24.be bestel. Ik ben steeds heel tevreden geweest van de producten en de service.

Ik geef deze een score 10 om dat ze een goede service,levering en producten.

Alles is in Orde gekomen vlugge terug storting en de nieuwe bestelling vlug toegekomen

TOP

Snelle levering, mooi en goed verpakt, klein geschenkje erbij

Snel reactie

Mijn bestelling liet iets langer op zich wachten als aangegeven op de website. Na contact te hebben opgenomen verliep dit zeer snel.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524EG