Alles is top!

Mijn gratis gift was er niet bij, een belletje (met een vriendelijke vrouw) en de volgende dag stak het al in de bus!!!

Het is al mijn tweede bestelling. Artikelen waren goed en snel geleverd. Bovendien was er een klein cadeautje bij :)

Reçu mon colis après 2 jours top service

Cela fait un bon moment que je commande et je ne suis vraiment pas déçue

Perfecte service, goede web-site, en vakkundige tel. hulp indien nodig.

Bij aankoop van diverse producten via de website.

Je commandais toujours de ces produits c’est vraiment super

Bonjour messieurs, Je suis très contente de ce site hbb24.. ils sont vraiment super pour moi.. ça m’intéresse toujours sans arrête... Merci d’avance

Top levering

top bestelling en levering.

Goede prijs/kwaliteit. Snelle en correcte levering.

Niets op aan te merken

Snel en goed

Vandaag besteld morgen in huis. Goed verpakt en een leuk kadootje.

Makkelijke bestelling, betaling en ontvangst

Alles verloopt vlot zoals het moet

snelle levering en goede prijs

snelle levering en goed prijs

Heel tevreden

Tevreden klant.

Facile

Envois rapide et soigné :) Petit cadeau qui fait plaisir

rapide

Traitement des commandes rapide. Prix intéressant

Uitstekende service

Zoals altijd heb je da dag na je bestelling de producten thuis geleverd aan een zeer correcte prijs.

Ik ben zeer tevreden , alles is goed verlopen

Alles is goed verlopen , was goed verpakt en zeker op tijd

Parfait !

Ultra rapide, commande passée vendredi aprem reçue lundi matin.

Impeccable

Je n’ai jamais été déçue. Description des produits: nickel Prix: raisonnable Commande: facile Livraison: rapide Ce n’est pas la premiere fois et encore moins la dernière que je passe mes commandes via votre site. Encore merci pour les produits cadeaux reçus à chaque commande. ❤️

Livraison rapide, produits au top !!! Toujours un petit cadeau de remerciements. Je recommande !!!

Eerlijke prijzen en snelle levering

Ik had scrubcrème en haarwax besteld en 2 dagen later werd die reeds geleverd samen met een geschenkje

super!

een snelle en verzorgde levering!

Heel snel mijn bestelling ontvangen !

Sneller kan je een bestelling niet ontvangen

Het pakje is nog steeds niet geleverd

Ik heb van de post een bericht gehad dat het pakje terug naar de afzender werd gestuurd wegen onjuist adres. Toch wanneer ik de gegevens van de post nazie klopt het adres helemaal. Ik ben al twee dagen thuis gebleven, met corona is dat niet zo moeilijk maar er moet ook al wel eens gewinkeld worden Hoera voor de post

Matige kwaliteit

Verpakking zat onder een laagje stof. Product heeft dus ergens stof staan verzamelen. Weet bijgevolg niet of het nog echt goed is. Ruikt ook een beetje vreemd, want ik weet hoe dit product normaal moet ruiken. Oude producten die misschien niet voldoende verkopen? Houdbaarheid overschreden?

slecht

nog steeds niks ontvangen