Ooooh

Bij het openen van de doos zag ik dat de shampoo was uitgelopen.

rapide efficace

première commande bon suivi et livraison rapide

Snel en correct

Ik was in geen tijd in het bezit van mijn bestelling, alles was zoals gevraagd

Zo zo

Ik kan mijn adres niet volledig invullen omdat het een nummer is met een letter erna , en het bus nummer lukt ook niet …… nu laat ik het bij iemand anders toekomen. Ik heb daar al eens telefonisch contact opgenomen maar dat was alles behalve een vriendelijke conversatie

Pas delivree!

J'attend deja 10 jours.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Geweldig.

Mooie website. Alle merken. Goeie prijs.

Goede producten, snel geleverd

Product shampoo snel geleverd aan een groter volume en staal meegekregen van repair shampoo waarvoor dank.

Goede terugkoppeling,juiste snelle levering

Perfecte producten veel keuze, goede prijzen!

Ben heel tevreden over beautyplaza, perfecte levering, perfect verpakt, veel keuze mooie prijzen, en super altijd een geschenkje erbij, leuk

Tevreden

Zeer vlug gelevért. Was in orde, zeer lief voor het kleine attentie er bij. ( zou nog beter zijn dat iets goed koper is.)

Hyper rapide

Livraison le lendemain de la commande, top !

Altijd al tevreden geweest

Altijd al tevreden geweest behalve laatste bestelling … producten ontvangen oogcreme dat bijna ging vervallen Spijtig … waardoor ik nu waarschijnlijk niet meer durf te bestellen

Vlotte en correcte service met kwaliteitsproducten

Pas reçu commande

Je n'ai pas reçu ma commande !!!!!!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Excellente

Envoie ultra rapide , emballage soigné et produits de qualité .

Snelle beantwoording van berichten.

Snelle beantwoording van berichten. Verpakking was wel beschadigd, maar dit is eigenlijk de fout van de leverancier. De pot (crème) is te gemakkelijk open te maken. De sluiting is niet professioneel genoeg.

Al enkele keren alles perfect verlopen

Commande et livraison impeccables

Commande et livraison impeccables

Livraison en moins de 48h, c’est top

J’avais absolument besoin de ce produit et mon coiffeur ne le vend plus. En quelques clics j’ai trouvé mon bonheur et j’ai passé la commande sans aucun problème. La livraison a pris moins de 48h et le produit est arrivé en parfait état. De plus il y avait aussi un chouette cadeau, ça fait très plaisir. À bientôt sûrement

Altijd snel en correct.

Snel en correcte levering.

Altijd super tevreden

klantendienst top!

duidelijk uitleg gegeven.. en snel geholpen

Vlugge en correcte levering

Goede prijzen en snelle levering.

Hbb24 heb ik in Sluis leren kennen en ik ging om de 2 maanden mijn voorraad aan producten opslaan. Later ben ik dan online beginnen bestellen wat het gemakkelijker maakte en ik in kleinere hoeveelheden kon nemen omdat ik elke maand opnieuw kon bestellen.

Rapide, facile et efficace

Produits d'excellentes qualité