Snelle, correcte levering

Content. Ik ben fan.

Super tevreden over de snelle levering!

super tevreden, groot assortiment en snelle levering, ook steeds een gratis verrassing!

Alles perfect

Ik heb nergens iets op aan te merken

Delai rapide

Mais l'un des produits ( masques ) letiquette qui recouvre le produit etait un peu ouvert

Meerdere keren besteld en altijd de juiste produkten gekregen.

Top service !!

Perfect ingepakt en na 3 dagen geleverd.

Kwaliteit en vlotte versturing

Kwaliteitsproducten aan een lage prijs en een snelle levering

Parfaite !

Je recommande a 100% ce site car qu’épée qualité et à des prix raisonnables et livraison très rapide , je suis très satisfaite

Zeer vlotte en snelle webshop.

Ik heb nu al drie keer een bestelling geplaatst bij HBB24.be en ben er al drie keer zeer tevreden over. Vlotte en snelle webshop, aan interessante prijzen.

Zeer tevreden!

Alles in orde!

Hyper rapide bon prix

Prix intéressant hyper rapide

Bonne

Bien servi

Zeer teveden klant

Het was mijn eerste online bestelling bij HBB24. Uiteraard ken ik de winkels als klant in Sluis. Correcte snelle levering. Verpakking zeer verzorgd. Plus een gratis zinvol geschenk! Bedankt

Super site ! Avec pas mal de promo très intéressante, livraison rapide que du positif

Produits au top, moins cher qu’ailleurs, livraison rapide

4ème commande en 9mois, toujours aussi satisfaite de l’offre, de la rapidité d’envoi et des prix.

Merken aan scherpe prijzen met excellente service

Al een hele tijd klant en steeds kom ik terug: geen enkele webshop verkoopt mijn merken aan zo een lage prijs. Tot nu toe kocht ik enkel haarproducten. Bij toeval ontdekt dat ze ook mijn producten voor gezichtsverzorging verkopen. Door de snelle service en de goede prijs koop ik ze voortaan ook hier. Het extraatje dat bij elke bestelling zit, maakt het telkens een levering om naar uit te kijken. Onlangs kennisgemaakt met de klantenservice: duidelijk een bedrijf met waarden. Snel en uiterst klantvriendelijk. Klant is geen nummer, maar staat centraal.

Prima transactie

Fijn om met jullie firma te werken

Snelle bediening.

Heel tevreden

Zeer snelle levering

Mijn shampoo was reeds voor de tweede keer uitgelopen!

Package ouvert arriver

J'avais commander un gel nettoyant de chez Avene, 400ml, elle était presque tout liquide or que normalement c'est un GEL nettoyant. Je l'achete souvent et ca devait etre en forme de gel, bref je me suis dis peut-être que avec le soleil ca a changé. J'ai aussi commandé un Longlash Gel de chez Refectocil. Le packaging était ouvert, je ne sais pas si il a été utilisé ou pas, mais ca m'a vraiment déçu car j'aime trop commander sur hbb24. Voila je voulais vous juste le dire commeca vous faites plus d'attention la prochaine fois. Je vois souhaite une bonne journée :)

Zeer goede communicatie/service

Er was iets niet in orde met een product dat ik ontving. De communicatie hierover verliep snel en goed. Het product werd vervangen. Super snelle/goede en vriendelijke service.

perfect

Snelle verzending, goede prijzen en aangename producten. Zeker aan te raden!

Parfait

Livraison très rapide et efficace, Merci!

Perfect!

Punctueel

Le site est très bien achalandé !

Véritablement facile, rapide et moins cher que la concurrence ! Bravo !!!

70 Nieuwstraat

Sluis 4524EG