Confiance, sécurité et rapidité pour la livraison

Je commande toujours le même parfum et il m est livré avec rapidité à un prix intéressant. Merci

Correcte vlotte bediening

Alles verloopt prima. Je vind je artikel perfect op de website en de afhandeling tot aan de deur is vlot en correct

Klantvriendelijk en snel

Altijd tevreden geweest dan hbb24. Bij deze levering een pakje gekregen zonder product (fout lag bij bpost) maar dit werd zeer snel en efficiënt rechtgezet door hbb24

prima service

snelle en correcte levering

Goeie uitleg online, alles wat ik wil. En snelle levering

Ideaal

Ruime keuze, goede prijzen en snelle levering

alles ok verlopen

De bestelling verliep vlot en correct.

Snelle levering. Goede producten

alles zeer goed verlopen

Snellen Verzending, en goed advies indien het nodig is.

Parfait, entièrement satisfaite

Très bonne expérience. Produits Kerastase un peu moins chers que chez le coiffeur et livraison très rapide. Je renouvellerai l’expérience sans hésiter.

Au top

Les articles sont pas cher et la livraison..... rapide !! J’ai jamais vu ça j’ai commandé dans l’après midi et le lendemain le coli était chez moi !

Três bon service, mais juste il fallait des pompes pour mon shampooing et fondant d’une litre chacun. C’est ne pas facile de les utiliser sans pompes. C’est pour ça que je mets 4,5 étoiles

Rapidité et service impeccable

Toujours surprise de recevoir ma commande aussi rapidement ! Je conseille fortement

Goedkoper dan elders.

Goeie service, leuk met gratis productje erbij

Kan niet beter!!

Zeer scherpe prijzen, snelle levering!

Niet altijd even correct

Bestellen voor 5 uur thuis de volgende dag zou wel dan zo moeten zijn en anders niet vermelden. Better vermelde zsm, alleen om foute ervaring te vermijden

Snel ,duidelijk waneer t pakketje komt

Snel en correct!

Buiten gezet zonder aanbellen schande Bpost voor de rest alles in orde

Buiten gezet b post

Snelle levering Leuk cadeautje Verzorgd pakketje

alles is correct en vlot verlopen.

alles is correct en vlot verlopen.

Rapidité et qualité

Que dire de plus que ces deux mots, rapidité et qualité. Rapidité de livraison en 24h!!! pour des produits de qualité!

alles vlot verlopen!

tevreden!

Teleurgesteld

Normaal gezien ontvang ik heel snel de levering. Nu werd de bestelling geplaatst op 25/8 en ik heb nog steeds niets ontvangen.. Jammer wel..

rapidité et sérieux ,merci pour ma commande ,très satisfaite

déjà plusieurs commandes et toujours le même résultat positif merci

Prijs kwaliteitsproducten

Kwalitatieve producten voor een betere prijs!

70 Nieuwstraat

Sluis 4524EG