Vlotte bestelling, volgende dag geleverd.

Makkelijk besteld aan een scherpe prijs, supervlug geleverd en vriendelijk geholpen bij de klantendienst.

Parfait !

Un tout grand merci ! Produit conforme, livraison rapide et petit cadeau. Rien à dire

Super service

Een mailtje gekregen dat het product terug beschikbaar was . Op zaterdag besteld , op dinsdag reeds aangekomen in het afhaalpunt . Heel leuk was dat er een klein cadeautje bij de bestelling zat

Ik ben een heel tevreden klant.

Ik heb twee kwaliteitsvolle producten besteld aan een korting van 47 %, dus dat was al mooi meegenomen. Snelle levering. Alles perfect!

Snel en goedkoper als in de winkel.

quel professionalisme : bravo.

Bravo à votre équipe et surtout ne changer rien car le cocktail est parfait.

Perfect volgens de verwachtingen

Perfect volgens de verwachtingen

Snel en goed geleverd

Perfecte organisatie.

Alles in orde.

Bestelling correct en op tijd geleverd .

Producten eenvoudig te bestellen via overzichtelijke site met vlugge en correcte levering .Tevreden klant !!

Correct en snel

Gemakkelijk te vinden wat je zoekt.

Zeer snelle service en top producten

Toen ik bestelde voor de eerste keer had ik niet gedacht dat dit allemaal zo snel ging gaan. Alles verliep zeer vlot. Alsook de producten zijn van zeer goede kwaliteit.

Zeer goed, zeer snelle levering .

Tevreden

Tevreden

Groot aanbod en snel de bestelde produkten in huis

Het assortiment aan merken en produkten is zeer uitgebreid. Dag 1 bestellen, dag 2 heb je meestal alles al in huis. De goederen zijn goed verpakt, vaak zit er ook een cadeautje mee in de doos.

Très bon site

Très bon site, de bons produits à des prix défiant toute concurrence ! Et la livraison rapide

Snelle efficiënte levering

Snelle efficiënte levering

Très satisfaite, bonne commande

Je suis très satisfaite, le produit correspondait a mes attentes, livraison rapide et bien emballée, je recommanderais, merci.

Bestelling en levering zeer correct uitgevoerd.

Alles was prima geregeld

super makkelijk en goede prijzen

Tijdens de Corona ondekt ! Ik kende de winkels wel in Knokke en sluis super ! Ik vond wel mijn nagelvetharder van Herome niet dat is spijtig!

Correcte en snelle levering

Snelle levering Facturatie foutief en nog steeds geen rechtzetting ontvangen

Bestelling vlot en vlug,super

70 Nieuwstraat