Uitstekende kwaliteit

Prima service en zeer vlug geleverd.

Livraison très rapide, et de bonne qualité !

Livraison très rapide, et de bonne qualité !

Niks aan te merken doe zo verder

Goede service deze keer, een doosje haarverf te kort geleverd maar werd na contact onmiddellijk opgestuurd.

Ruime keuze en snel geleverd.

Heel Tevreden

Ik ben heel tevreden van mijn bestelling omdat alles klopt en het was zeer snel ter plaatse .

Goede producten, goed geholpen

Ik ben tevreden over de producten. Bij het bestellen waren er problemen. De mevrouw via de chat heeft mij helemaal verder geholpen.

Top ❗️

Topproducten Topservice Topsnelheid

Correct, snel en in orde.

Tevreden over de hele lijn van bestelling tot levering, enkel de site zelf is soms moeilijk overzichtelijk maar is louter een bemerking.

Snel en correcte levering

Snelle en correcte levering

tres contente des produit et lerapidite de livreson ...

très contente des produit et le rapidité de livraison ...

Super snelle levering!

Snelle en correcte kevering

vlotte en correcte levering

soms mooie acties waardoor het interessant bestellen is!

Altijd heel tevreden

Altijd correcte levering gehad tot nu toe en wat leuk is is dat er steeds een cadeautje bij steekt. Ook steeds binnen maximum 3 dagen mijn bestelling thuis.

super

levering was snel en correct

au top.

grand choix de produits et livraison rapide.

Stipt en volledig.

Bestelling geleverd zoals aangekondigd, volledig en goed compact verpakt plus extra cadeautje.

Bonne expérience

Large choix et delais de livraison rapide

Super produits, promos intéressantes, livraison très rapide

Al 1 maand bezig ongeveer en ben toch al bijna 4 kilo kwijt. Voor de rest merk ik niet veel verschil.

Perfect !

Goed product. Snelle levering. Correcte afhandeling.

Niet volledig

Op de pakbon 7 artikelen, echter 6 artikelen in de doos, Gelukkig de bestelde artikelen, de gratis extra gift is blijkbaar naast de doos terechtgekomen

Problemen met levering

Als ik bij jullie bestel heb ik altijd problemen met de levering Ik moet altijd bellen war mijn pakje blijft en meestal loopt het fout tussen jullie en de post Maandagmoet ik weer bellen waar mijn pakje blijft

geleverde produkten zijn beschadigd en van de anderen is de verpakking beschadigd.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524EG