Correcte service.

Duurder dan op website van Paris IXL

Top, bestelling vlot verwerkt en snel geleverd!

Top, bestelling vlot verwerkt en snel geleverd!

alles top

Ga zeker nog bij jullie bestellen

Duidelijke website en snel geleverd

Ga zeker nog bij jullie kopen !

super

Super service, snelle bezorging. Top produkten ! Altijd een leuke extratje erin.

Vlugge levering. Alleen jammer dat de verzendkosten niet vanaf € 30.00 worden vrijgesteld

Alles piekfijn

Vlugge en correcte levering

Super promotions et livraison toujours rapide!

Je mettrais 10, si les frais de port étaient moins cher ou gratuits à partir de 30euros seulement.

Prima producten en service!

Topproducten aan scherpe prijzen. Steeds een vlotte levering en altijd een leuke attentie in mijn pakje.

Correct

Heel tevreden

Snelle, nette levering. Leuk dat je er een verrassing bij krijgt

Correcte verzending!

Produkt staat mooi omschreven

Produkt met de nodige uitleg vind ik top.. ook meestal een snelle levering vin ik top bij jullie. Al 2 maal in een pakjes automaat laten leveren zo is de afhaling gemakkelijker voor mij..

Ik kan het aanbevelen om on-line te shoppen bij HBB. De bestelling was correct en nog een surprise erbij.

Goede ervaring

ik ben heel content.

Service èn prijs

Perfecte, snelle service en zeer competitieve prijs. Bedankt!

Zeer content en bestel regelmatig. 1 minpuntje. Had nog een bijkomende vraag gesteld. Maar geen antwoord op gekregen. Mvg Britt

Alles goed

perfect

Ok

twijfel

Beste, Ik mocht mijn bestelling tijdig ontvangen waarvoor dank Doch bij het openen van de doos waren er 3 van de 5 flessen uiteglopen. Deze bleken niet goed dicht te zitten.

Alles volgens verwachting

Geen opmerkingen

Gemakkelijk te bestellen en vlug geleverd

Fast!

It was very easy to have an order. You have many brands and the delivery was fast! Excellent work!!

70 Nieuwstraat

Sluis 4524EG