Snelle goede service, jammer dat er geen pomp bij zat

Snelle levering, alleen jammer dat er geen pomp bij zit. Dit stond er ook niet bij. Misschien handig om in de beschrijving aan te geven dat het er niet bij zit. Of een link erbij dat je hem nog toe kunt voegen.

Vlugge service + goede communicatie

Vlugge service + goede communicatie

aanrader

top ! en steeds een leuk kadootje...

Zeer tevreden van HBB24.be, maar niet van Bpost

Bpost weet dat ze het pakje onder de terrasoverkapping mogen plaatsen indien we niet thuis zijn!! Gisteren wist de chauffeur van Bpost dit niet! Gelukkig zag de overbuurvrouw de wagen en zei dat ze het pakje aan haar mocht geven. Ze was al een kaart aan het invullen om er om te gaan in de Carrefour! Ik hoop dat bij de volgende bestelling het pakje op de afgesproken plaats wordt gelegd!! Alvast bedankt!!

Supersnelle, vlotte en propere levering!

Prima shop

Overzichtelijk, makkelijk te bestellen en steeds een heel snelle en correcte levering.

Goede service en prijskwaliteit !!

goeie produten

goeie schampoo

correct en vlug bediend

correct en vlug bediend

Super service

super

tijdige en correcte levering!

super, altijd correct !!

altijd correct, vlot en perfecte afhandeling met een leuk cadeautje erbij ! super !

Keurig op tijd geleverd.

Op tijd geleverd en hetgeen ik heb besteld. Prima service dus!

niet lang moeten wachten op bestelling en werd netjes afgeleverd

Zeer vlotte afhandeling van bestelling

Zoals het hoort te zijn

Goed gewerkt!

correcte levering

snelle levering en goede communicatie

prima service

vlotte bestelprocedure - goede prijs - snelle levering -

Super correct product

Zoals ik reeds zei....super product... correcte en snelle levering

Bij bestelling was een fout produkt dit werd door ons opgemerkt mail gestuurd en na weekend aangepast na betaling de maandag was alles de woensdagvoormiddag op het adres van bestemming correct verpakt

Super snelle levering .

Heel snelle levering en top producten ! Zelf het gratis geschenkje handcreme ruikt supergoed dankjewel voor de supersnelle levering ik bestel zeker en vast nog

zoals beloofd, ook in coronatijden

Mijn tweede bestelling: was snel geleverd, alles was netjes verpakt, dopjes afgeplakt met een mooie rode kleefband. Helemaal in orde!

UITSTEKEND !

Op alle vlakken voor mij een 10 ! Vragen worden snel beantwoord Website is gebruiksvriendelijk Snelle levering ! En op de koop toe bij je bestelling een leuke attentie .

Ik ben al jaren klant. Levering steeds zoals vermeld voor 17u besteld morgen in huis. Steeds extra geschenk als dank voor je bestelling. Ik heb ooit 2 haarborstel besteld en dat moesten 2 verschillende kleuren zijn, ze hebben mij toen een mailtje gestuurd of het okee was grijs en zwart.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524EG