wederom perfect

had mijn producten de volgende dag al in huis !

Supersnelle verzending naar België

Op maandag 25 mei om 10u00 heb ik 4x KEUNE STYLE SHAPE FORMING WAX N°57 HOLD 5 - SHINE 7 75ML besteld en dinsdagmiddag werd de bestelling aan huis geleverd in België. Gratis verzending boven de 40€. Dat is sneller en goedkoper dan eventjes naar Sluis rijden. De chat is overigens ook vlot verlopen. De service is top, zowel in Sluis als per webshop. Deze winkel is 200% aan te raden.

Prijs/kwaliteit perfect, levering perfect, verpakking of, dus : PERFECTO !

Zaterdagnamiddag besteld, maandag late voormiddag geleverd, sneller kan dus bijna niet. Aangenaam verrast ook door de kleine attenties in de verpakking alsmede een afzonderlijk nuttig geschenk. Dus alles naar wens, dat doet wat met een mens :) HBB24 heeft er dus een nieuwe klant bij ! Piet & Hilda

Klantgerichte topservice

Probleem met de zending werd zeer kort opgevolgd. Onmiddellijk ook gevolg aan gegeven door klantendienst. Daisy en Lien deden dat top.

Lowest prices from top quality shop

One more time I ordered luxurious hair products from HBB and I have nothing to complain about. I made a mistake in my order and service changed it for me without any problem. A lot of brands to choose from and the prices are very competitive.

fantastische webshop

zeer ruim aanbod met grote kortingen

Vlotte services en top producten

Heel tevreden met HBB24

Goeie produkten aan goede prijzen, snelle levering, dus...tevreden

Tevreden klant

Snelle levering.

Duidelijke site, correcte afhandeling van de bestelling.

Perfecte prijs-kwaliteit verhouding

Eerlijk, kwaliteitsvol en betrouwbaar

Overzichtelijke website, de producten worden correct en duidelijk beschreven en geprijsd. De producten worden degelijk verpakt voor verzending en de levering volgt enorm snel.

snelle levering, zelfs in coronatijden

snelle levering, zelfs in coronatijden

Snel en correct

Snel en correct geleverd

Top !!!

Top !!!

Super oplossing

De produkten die gevraagd waren supersnel geleverd

Perfect !

Gisteren besteld en vandaag voormiddag thuis geleverd met een leuke attentie !

Mijn lievelingsproducten aan een erg scherpe prijs. Snelle levering. Een echte aanrader!

Supergoeie producten en snelle levering

De producten die ik besteld heb werken heel goed,en werden meestal de volgende dag al geleverd

Vlotte service

Uitgebreid gamma Aan producten tegen een scherpe prijs. Vlotte levering

snelle levering en zeer goede producten

blijf hier bestellen want alles word snel geleverd en al tijd goed producten

vlug en correct verloop van de aankoop

vlug en correct verloop van de aankoop

Aangename shampoo. Ik bestelde de grote 1L fles, daar miste ik wel echt een pompje bij. Met natte, gladde handen zo'n een grote bus vastnemen is erg onhandig.

zeer goed

zeer goed

Hele snelle service

Hele snelle service, grote variatie aan producten beschikbaar en blij verrast met de gratis stalen

makkelijk besteld en vlot geleverd

Uit het ruime assortiment vlot kunnen kiezen, bestellen en betalen.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524EG