Heel snelle levering en alles in orde!

Heel tevreden

Ben heel tevreden over de bestelling en de levering

Positief! Fijn online shoppen en snel geleverd!

Ik heb de site leren kennen via een vriendin en ben er super tevreden over! Zeer overzichtelijk. Blij met de leuke kortingen én ik kreeg er ook een cadeautje (handcreme) bij. écht fijn! Ik ben fan en keer zeker terug!

Perfectie

Eerste en vooral een uitstekende klantenservice, geen enkele vraag is teveel. Ten tweede, levering is altijd op en top inorde!

Goede prijzen en vlotte service

Al enkele malen producten besteld. Tigi is mijn favoriet merk en die staat steeds te koop aan bijzonder goede prijzen. De levering is altijd zeer goed en vlot verlopen! Ook het leuke kadootje erbij is een meerwaarde. Dankjewel allemaal!!

Snel

Snelle levering, mooie geschenkjes,...

Duidelijk en snel

Duidelijk om te bedtellen, goede en correcte opvolging, snelle levering.

Vlotte service, correcte prijzen.

Alles oké!

Snelle en correcte service

Bestelling sneller geleverd dan gedacht en het extra cadeau is altijd mooi meegenomen

top

correcte afhandeling en lagere prijzen dan in detailhandel

Snel geleverd!

correct en snel

duidelijke website makkelijk om te bestellen de producten zijn goed verpakt de afhandeling is snel

Ik bestel vaak bij jullie en altijd super tevreden en nooit een lange levertijd gehad.

Duidelijke website, snelle en correcte levering.

Uitgebreide keuze. De website is duidelijk. Na het bestellen krijg je snel bevestiging dat je artikelen verpakt zijn. En mijn pakje werd de volgende dag al geleverd.

super

Ik ben zeer tevreden van deze winkel, ook nu van de webshop, alles is snel en correct verlopen, waarvoor mijn dank!! zal zeker nog bestellingen doen in de toekomst of de winkel bezoeken in Sluis

Top en snelle service

Zeer snelle levering!

Zeer voordelige prijs!

Zeer goede service ...

De telehulp is zeker de moeite. Bedankt voor de service.

Snelle levering - perfecte service

Vlugge levering goed aanbod

A pleasant experience

Good service, webshop very easy to use

tevreden

zeer tevreden

Service is uitstekend juiste producten en nog een cadeautje

super en zeer snel verstuurd.

ik bestel zeker nog.

probleem

problemen met levering gevraagd = pakjes automaat van bpost is niet gebeurt en het tijd moeten van mijn werk spenderen om het pakje op het postkantoor op te halen zonder verwittiging of mededeling

70 Nieuwstraat

Sluis 4524EG