Snelle vlotte service

Snelle vlotte service

Vlugge ,correcte service !

Lekkere geur en vooral zeer mooi gepresenteerd

Ik kocht mijn niche hier omdat ik hem hier kwa prijs redelijk goed vond, en ik altijd weet dat als ik bij hun koop ook altijd leuke nieuwe samples krijg, of gelijk nu een strandnet. Dat is toch net een extraatje meer. Ook worden hun geuren zeer snel geleverd. Kan in principe niet echt iets slecht zeggen. In het verleden had ik eens een probleempje met een retour, maar daar praat ik niet meer over. Ik raad iedereen aan hier hun niche te kopen!

Uitstekende service

Ook via de chat, ben ik uitstekend geholpen.

GOED

perfect !

zeer kontent !

Perfect!

Gemakkelijk besteld, snel geleverd!

Perfectie orde!

Snel en correcte levering

Alles ok

Retour

Retour niet mogelijk als folie eraf is.

Correcte service

Zoals altijd een snelle en correcte levering van mijn bestelling, mèt een cadeautje er bij.

Bon expérience

commandée plusieurs fois et jamais déçue avec en prime un petit cadeau .

Correct en bijzonder snel geleverd!

Een correcte prijs en snelle levering. Meer moet dat niet zijn.

fijn bij jullie te shoppen

wordt altijd snel geleverd

Zeer fijne ervaring

Zeer vlugge en correcte levering. Na telefonisch gesprek over een deodorant waarvan de beschrijving mijns inziens niet correct was heb ik deze toch uitgeprobeerd. En het blijkt dat de soort aluminium die hier in zit helemaal geen allergie opwekt . Dus ik ben zeer tevreden.

prima opvolging

prima opvolging

Snelle en correcte levering

Vlotte snelle service!

Bestelling was volgende dag geleverd;

Fast and qualitative service!

For years now, I’m used to order my cosmetics on this website and I’ve never been disapointed. There is plenty of choice, many brands and ranges, great service in terms of delivery, it’s always super fast. Highly recommended!

zeer goede producten

zeer goede producten ! Vlotte service

Vlotte service

Stop met cadeaus te geven die uitgelopen in het pakket zitten!

Produit conforme avec livraison rapide

Déjà commandé sur ce site essentiellement des produits de coiffure. Commandes correctes avec livraison standard rapide. Petite crème cadeau appréciée. La dernière fois , il manquait un produit mais très bonne réaction du service clientèle.

Producten besteld en dag nadien al geleverd

Volgens Mauri vanBeauty plaza staat er onder het produkt een foutje waarbij hoeveelheid 120 staat

Jullie voorstel Mogen wij u een kortingscode ter waarde van €5 doorsturen ter compensatie? Beste het gaat hier wel over een prijsverschil van 60 capsules. Ik ben enkel tevreden met 60 capsules in plaats van 5 €.

Tres bien

Je commande régulièrement je suis tres contente du servi vous etes top pour la livraison mais je suis déçue de tjrs recevoir le meme cadeau que je n utilise pas

70 Nieuwstraat

Sluis 4524EG