Super snel, hoge kwaliteit

Un service qui valorise la qualité

J'ai adoré l'expérience, je recommande vivement les produits sont excellents, un service sûr et rapide. Merci pour le cadeau. Et au fait, vos boîtes sont très belles.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Steeds tevreden

Ik koop telkens mijn haarproducten hier. Ze worden altijd snel geleverd.

zeer goed

ik kan niet anders zeggen dat heel goed is

Efficiënt

Goede en snelle levering.

Levering binnen de 2 dagen wat, gezien de corona-problematiek, snel en correct was. Wel ontbrak het op de leveringsbon vermelde geschenk. Zeer tevreden over de bestelde producten.

Uitstekend !

Zeer ruime keuze en supersnelle levering. Alleen is het jammer dat niet alle producten die in de winkel verkocht worden ook via de webshop verkrijgbaar zijn.

Goede prijs en snelle levering.

Super service en producten !

Zeer snelle levering Ze hebben daar zeer goede producten Heb je een vraag via mail dan krijg je vrij snel antwoord en een vriendelijke antwoord Gewoon top !

Vlugge levering!

Het is al een goede winkel die ik al kende met veel keuzes. Maar nu we in ons huis moeten blijven Corona kan je niet anders dan bestellen online. Wat een vlotte levering en veel keuze. Waarvoor mijn dank!

vlot en correct

Producten zijn top, snel en correct gelevert

snelle correcte levering

snelle correcte levering

Zeer goede service

Snelle service. Een tevreden klant.

Super.

Super service. Vrijdagavond besteld dinsdag in huis.

Ok

Ok Snel geleverd

Zoals het hoort

Ken Hbb al jaren in Sluis . Altijd al tevreden geweest .

Perfecte service

Op beperkte tijd alles in 1 keer geleverd, alles in topverpakking. Uitermate tevreden!

Zeer snelle en correcte service! Top!

Zelfs tijdens deze bizarre tijden werden de bestellingen snel verwerkt en verstuurd... de dag ervoor besteld en de dag erna in huis!

Vlotte levering, alles is correct verlopen.

Snelle correcte afhandeling van mijn bestelling

Heel positief

aanbevolen Beauty site

grote keuze producten - snelle en correcte levering

easy

trs facile, tres rapide.....A conseiller !!

onbeantwoorde vraag

Ik had bij de opmerkingen naar een pomp voor literfles gevraagd, nooit reactie gekregen

Snel en super service!

Ik heb hier al 3x besteld en altijd snel aan gekomen. Super blij met de prijs en produchten

70 Nieuwstraat

Sluis 4524EG